Зелените имаме съмнения във виновността на кмета на столичния район

...
Зелените имаме съмнения във виновността на кмета на столичния район
Коментари Харесай

От ПП Зелените се усъмниха във виновността на Иванчева

" Зелените имаме подозрения във виновността на кмета на столичния регион Младост Десислава Иванчева, която беше показно арестувана през вчерашния ден (17 април), само че в случай че обвиняванията против нея бъдат потвърдени, тя би трябвало да понесе, плануваното в закона, наказване. " Това се споделя в мнение на партията, изпратено до медиите.
" Високото равнище на корупция в България е съществена спънка страната ни да осъществя големия си капацитет. Уличените във взимане на подкупи политици би трябвало да дават отговор пред съда, без значение дали имат или не партийна багра. В същото време обаче имаме съществени опасения, произлизащи от дейностите на КПКОНПИ при задържането на Десислава Иванчева. Показността и издевателството против обвинени са изрично неприемливи и нанасят трайни вреди върху положителното им име и личността им ", се споделя още в мнението им.
" Заподозряната беше държана с белезници и без юрист повече от 4 часа на улицата. Това припомня за мракобесни времена, към които не бихме желали да се връщаме и са извънредно неприятен сигнал, че малко по малко България се трансформира в прокурорска република от руски вид ", допълват още от Политическа партия " Зелените ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР