Зелени орехи с мед помагат при проблеми с дихателните пътища.

...
Зелени орехи с мед помагат при проблеми с дихателните пътища.
Коментари Харесай

Народен лек със зелени орехи

Зелени орехи с мед оказват помощ при проблеми с дихателните пътища. Повишават имунитета и прочистват черния дроб.

Тази мощна композиция възвръща физическия и енергиен баланс, покачва хормоналната интензивност, работи чудесно при всички проблеми с щитовидната жлеза, подкрепя обновяването на клетките и обезврежда въздействието на токсините.

Зелените орехи съдържат доста витамин С и йод.

Младите зелени орехи, смесени с мед, имат позитивен резултат при анемия и спомагат за прочистването на черния дроб, стомаха и кръвта. Те са отлични и при проблеми с щитовидната жлеза, при болно гърло и проблеми с дихателните пътища, изключително при бронхит. Повишават имунитета, оказват помощ при проблеми с менопаузата, затлъстяване и хронични респираторни болести.

Необходими съставки:

40 млади зелени ореха
1 кг първокласен мед

Приготвяне:

Измийте младите орехи, подсушете ги и ги нарежете на четвъртинки. Прехвърлете ги в буркан, след което ги залейте с меда. При рязане е най-добре да употребявате ръкавици, защото пръстите ви ще се боядисат. Затворете буркана добре и го оставете да престои на слънце в продължение на месец. Разклащайте понякога.

Вижте още: Мощна детокс напитка

Орехите ще отделят лечебния си сок в меда, а медът ще придобие мрачен цвят. Отстранете орехите и вашето лечебно средство е готово. Съхранявайте на хладно и мрачно място.

Употреба:

Приемайте по една чаена лъжичка дневно, за предпочитане заран, на гладно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР