Здравословното състояние на Михаел Шумахер продължава да е обвито в

...
Здравословното състояние на Михаел Шумахер продължава да е обвито в
Коментари Харесай

Бивш шеф на Шумахер: Лечението му е най-доброто в човешката история

Здравословното положение на Михаел Шумахер продължава да е обгърнато в тайнственост, като почитателите му получават само частична или непотвърдена информация.

С коментар по тематиката се включи и някогашният началник на Пилето в Мерцедес - Ник Фрай. Преди години той прикани фамилията на водача да разкрие същинското му положение, а в този момент в изявление за " Онлай Бетинг Гайд " показа забавни елементи.

Фрай бе безапелационен, че лекуването, което се ползва върху Шумахер, е най-хубавото в цялата човешка история.

" Не съм чувал нищо за положението на Михаел, тъй че не мога да потвърдя или отрека нито едно от последните известия за него - разяснява Фрай. - Той разполага с най-хубавия медицински екип в света и съм изцяло сигурен, че нито едно човешко създание не е подлагано на толкоз положително лекуване. Семейството разполага с нужните запаси. Моля се да реализират напредък.

Ако са правилни информациите, че Михаел сяда на масата за вечеря или се вози в автомобил, не бих се изненадал. Точно сходни действия могат да рестартират мозъка. Майка ми има деменция, тъй че съм наясно какво значи да си жив, без да осъзнаваш света към себе си. Ако забележим усъвършенстване при Михаел, това ще бъде голям тласък за всички хора с мозъчни контузии ", съобщи Фрай.

Той се върна обратно в годините, когато двамата с Шумахер работеха дружно в Мерцедес. Бившият началник призна, че първоначално двамата са имали бурни връзки, само че по-късно са се сближили.

" След като се опознахме, всичко се промени. Не забравяйте, че аз съм британец и в никакъв случай не бих сложил Михаел отпред в листата на обичаните ми хора. Все отново той е подлият немец, който правеше мърсотии на положителните, почтени британци. Определено не му бях почитател, само че изпитвах голямо почитание към всичко, което е постигнал. Не ми харесва да го кажа, само че когато срещнеш Михаел, бързо осъзнаваш какъв брой специфичен е той. Това, което промени, е разбиранията за работа в екип. Изискваше максимума от всеки, с цел да е несъмнено, че триумфите ще дойдат ", добави босът.

Преди дни пък се появиха съществени опасения, че някогашната брачна половинка на брата на Шумахер Ралф - Кора, може да издаде секрети за положението на легендата.

Тя взе участие в телевизионния формат " Сървайвър ", само че с уговорка, която не й разрешава да приказва по тематиката. Кора бе изгонена на третия ден от продуцентите, без да се дават спомагателни детайлности. Опасенията са, че тя е споделила горещи детайлности по отношение на Шумахер, които след време може и да видят бял свят, пише Дир.бг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР