Здравословно е напрежението в редиците на Лудогорец“ преди ключовия мач

...
Здравословно е напрежението в редиците на Лудогорец“ преди ключовия мач
Коментари Харесай

Здравословно напрежение за „Лудогорец“

Здравословно е напрежението в редиците на „ Лудогорец “ преди основния мач с „ Хофенхайм “. Това изясни Ангел Петричев, изпълнителен шеф в отбора от Разград.

„ Бихме ги на нашия стадион, изцяло допустимо е да вземем нещо и в Германия – сподели Петричев. – Не мога да кажа, че сега тимът е в най-хубавото положение. Любителите на статистиката знаят, че в избрани моменти „ Лудогорец “ демонстрира уязвимост, само че след това продължава напред. “

Шефът добави, че не има вяра на информациите, съгласно които домакините ще излязат с запасите.

От лагера на „ орлите “ споделиха още, че чакат поддръжка от малко над 1000 души. Те ще дерат гърла и стискат палци за класиране. А „ Лудогорец “ може да продължи и при загуба в идващия кръг на Лига Европа. Ако отборът от Разград падне в последния мач от груповата фаза против неиграещия за нищо „ Хофенхайм “, тогава ще продължи като втори. Но единствено в случай, че „ Истанбул ББ “ не завоюва семейството си на „ Брага “.

Ако „ Лудогорец “ приключи наедно – отборът сигурно продължава като втори в групата. При победа над немския отбор трите точки сигурно подсигуряват класиране на българския първенец. При този вид „ Лудогорец “ даже може да си върне първото място, само че в случай че „ Брага “ не победи при гостуването на „ Истанбул ББ “.

Снимка: Спортал
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР