Здравословният проблем на Брус Уилис прогресира необратимо, съобщава Secret Life

...
Здравословният проблем на Брус Уилис прогресира необратимо, съобщава Secret Life
Коментари Харесай

Здравословното състояние на Брус Уилис се влошава

Здравословният проблем на Брус Уилис прогресира необратимо, оповестява Secret Life of Mom.

Звездата от " Умирай мъчно " публично се раздели с киното при започване на годината поради диагнозата афазия - положение, при което човек губи способността си да приказва и да схваща непозната тирада. Причината нормално е увреждане в езиковите центрове на мозъка.
                             

Междувременно някогашната брачна половинка на Уилис Деми Мур - с която бяха дружно 11 години и която му роди три дъщери, се е сближила още повече с него и актуалната му брачна половинка Ема.

" С Деми са в непрекъснат контакт ", оповестяват източници, близки до 57-годишния артист. " Тя прави всичко допустимо, с цел да прекарва време с него. Когато не могат физически да са дружно, тя му се обажда по телефона, с цел да чува гласа ѝ ".

Тъй като Брус Уилис не може да се показва и не схваща какво му приказват другите, Ема Уилямс се старае да му оказва помощ, като се е превърналав нещо като негов представител, написа още изданието. 
                             

" Брус не може доста да приказва и уви, доста не схваща какво му приказват другите. Ема се трансформира в негов глас ", разкриват източниците.

Прогресията на заболяването остава отпечатък и върху празниците в фамилията.


От ляво надясно: Ема Хеминг-Уилис, Брус Уилис и най-голямата щерка на артиста - Румър Уилис

" Има моменти, в които той се трансформира още веднъж в остарелия Брус, само че те са все по-редки и по-кратки. Изглежда като че ли се отдалечава от тях от ден на ден и това раздира сърцата им ", допълват осведомени.

Състоянието на сътрудника си и другар Уилис неотдавна разяснява и Силвестър Сталоун: " Брус в действителност претърпява нещо доста тежко. Практически не е в положение да поддържа връзка. Това ме убива, толкоз е тъжно ", показа той.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР