Здравословният начин на живот е тема, която заема все по-централно

...
Здравословният начин на живот е тема, която заема все по-централно
Коментари Харесай

Как да изберем подходящия фитнес клуб през 2023 г.?

Здравословният метод на живот е тематика, която заема все по-централно място в всекидневието ни. Предвид напрежението и динамичността на работа, поддържането на здрава физическа и ментална форма е по-скоро наложително, в сравнение с целесъобразно.

Екипът на верига фитнеси Next Level добре знае това и се грижи за даването не просто на положителни условия за подготовка, само че на 360-градусово позитивно прекарване на своите клиенти „ във “ и „ отвън “ залите.

 Next Level

Най-новата локация на веригата отвори порти в средата на декември на бул. Проф. Цветан Лазаров 113, в кв. Дружба 1, и предлага просторни пространства, богато TechnoGym съоръжение, зона за релакс и сауна и още.  

Запазена марка на всички 8 клуба на веригата са светлите и просторни зали. Освен успокоение по време на подготовка, това разрешава и потреблението на естествената дневна светлина за чувство като от подготовка навън. Високите тавани в клубовете разрешават и по-добрата циркулация на пресен въздух, което е изключително значимо, най-много в пиковите часове.

 Next Level

Тези характерности, както и обособените кътове за релакс с комфортни дивани и библиотеки с книги, трансформират залите в приветливо пространство за хора от всяка възраст и равнище на физическа интензивност. Често кътовете за релакс се употребяват като зони за работа преди или след подготовка. Това разрешава на клиентите да съчетаят потребното с приятното в натоварения ден, без да се тормозят, че ще пропуснат някоя работна задача.

Верига фитнеси e eдинствената, която залага на изцяло ново съоръжение и финален модел уреди от линията TechnoGym. Това в композиция с експертните самостоятелни треньори подсигурява триумф за фитнес задачите на всеки клиент. За тези, които избират груповите занимания, веригата е извънреден представител за България на програмата Les Mills. Разработени от и за професионални спортисти, Les Mills тренировките са разнородни - кардио и силови, и благодарение на мотивираща музика бързо се трансформират във любимец на всеки опитал.

 Next Level

За да бъде прекарването на клиентите във и отвън залата елементарно и прелестно, през миналата година веригата вкара в приложимост мобилна апликация, посредством която клиентите могат да резервират своите часове за групови занимания. В персоналния профил на клиента в приложението към този момент се намира и неговата абонаментна карта за достъп под формата на QR код, тъй че не е нужно да се издава или носи в портфейла следващата пластика. Закупуването на абонамент онлайн също бе улеснено посредством опцията за подписване с електронен автограф. Освен по-интуитивна работа за клиентите, тези ходове са в посока резистентен бизнес и щадене на околната среда посредством понижаване използването на хартия и пластмаса.

В ролята си на желан фитнес клуб за софиянци се грижи и за това да бъде покрай своите клиенти и да  поддържа информираността по значими тематики като здравословното хранене и щастливия метод на живот посредством разнообразни колаборации, материали онлайн, месечен бюлетин и присъединяване в събития навън.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР