Здравословни ядове застигнаха Луиза Григорова, която сама сподели с последователите

...
Здравословни ядове застигнаха Луиза Григорова, която сама сподели с последователите
Коментари Харесай

Драма: Луиза Григорова в ИСУЛ, ето какво я мъчи! (актрисата е страшно отслабнала, направо изпита - СНИМКИ)

Здравословни кахъри застигнаха Луиза Григорова, която сама показа с почитателите си, че редовно върви в ИСУЛ за лекуване. Там се оказа, че би трябвало да й се вършат дренажи, тъй като положението й нямало да се усъвършенства единствено.

Става дума за тежък синузит, който не се облекчава от познатите " старешки " способи с топла едра сол, сложена на челото. Знаем, че по този начин по принцип се изтегля насъбраната течност и гной, които изтичат като секрет, само че явно при Луиза ситуацията се е влошило и се постанова спомагателна помощ.

Едва ли синузитът обаче е причина за това, което втрещи почитателите й. А точно - актрисата се появи на фотография пъклен отслабнала и даже изпита. Тя постоянно е била фина и стройна, въпреки всичко е и модел, само че лицето й постоянно е било с добре подплатена " от вътрешната страна " кожа и доста повече " месце " по него. А в този момент скулите й са някак хлътнали и е замязяла на сомалийче, разясняват фенове.

" Луизке, започвай да се храниш повечко, че ще станеш анорексичка! Вярно е, че работата и грижите за децата изискват време и старания, само че има и пълнички дами, които се оправят отлично. Не ставай кожа и кокали, тъй като освен не ти отива, а и е нездравословно за здравето. Каква красавица беше, желаеме си остарялата Луиза ", поучават я консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР