Здравословни проблеми спират Мисис България 2022 Гергана Станчева да представи

...
Здравословни проблеми спират Мисис България 2022 Гергана Станчева да представи
Коментари Харесай

Болест удари като гръм от ясно небе Мисис България

Здравословни проблеми стопират Мисис България 2022 Гергана Станчева да показа страната ни на " Мисис Свят " тази година. Диагнозата желязодефицитна анемия, подбудена от ерозия на стомаха, удря като гръм от ясно небе хубавицата.

" Пътувахме до Италия със аероплан. Полетът е час и половина, нищо кой знае какво. Изведнъж стартира да ми прилошава. Аз съм летяла доста пъти, в никакъв случай не ми се е случвало сходно нещо. На отиване се случи, на връщане се случи. По време на престоя там не се усещах добре, както и когато се прибрахме в България ", споделя Станчева пред " България Днес ".

Миската не може да извършва всекидневните си домашен отговорности, грижите за детето изпиват силите повече от нормално и Гери стартира да търси първоизточника за това. След голям брой проучвания и прегледи открива повода.

Желязодефицитната анемия е заболяване, при което в кръвта има незадоволително количество червени кръвни кафези,които да придвижват О2 към тъканите и органите на организма. Железният недостиг в организма поражда при невисок банкет на желязо с храната. В началото признаците са леки и може да не им се обърне внимание, само че с развиването на заболяването се демонстрират видимо.

" Сякаш стана от през днешния ден за на следващия ден. Толкова доста се срина моят организъм. А всичко беше квалифицирано. Съпругът ми и щерка ми щяха да са с мен за поддръжка по време не състезанието " Жена на Вселената ", подготвях се месеци ", добавя хубавицата. 

Бърза отмалялост, уязвимост, болки в кръста, ускорение на пулса и дишането, зашеметяване, главоболие, зной и от време на време сърцетуптене са единствено част от признаците на болестта.

" Започнах много съществено лекуване. Като победител в състезанието " Мисис България 2022 " трябваше да показва страната ни на интернационалния конкурс " Жена на Вселената ", който ще се организира през ноември в Дубай. Трябваше да се обърна към представителите. Меги Савова, която е основен уредник в България, подходи с огромно схващане.

Искам да изкажа моето огромно благодаря и да се извиня, че тази година няма да имам опция да показва България на интернационалния конкурс ", споделя още Гергана.

Миската регистрира като своя неточност, че до момента е неглижирала профилактичните прегледи. След тази обстановка Станчева е безапелационна, че оттук насетне ще следи изкъсо здравословното си положение. Миската моли и другите хора да не подценяват обстановката и счита, че хубостта на човек извира от вътрешната страна на открито.

" Напоследък виждам от ден на ден, че се питаме между тях къде да отидем, каква операция да си създадем, какви кремчета да използваме. А в действителност несъвършенствата по кожата отразяват влошеното ни здравословно положение. Трябва да се погрижим за него. Всеки желае здраве, сила и хубост. Най-вече девойките. Но би трябвало да бъдем виновни ", безапелационна е Мисис България Европа 2022.

Брюнетката продължава да се занимава с разнообразни благотворителни дела. Нейна персонална задача е да сложи пейки за кърмене по парковете във всички по-големи градове у нас. Междувременно се приготвя за състезанието следващата година, когато се надява още веднъж да има опция да показа страната ни пред света.

Освен здравословните проблеми Станчева претърпява и кошмара от наводненията по Южното Черноморие. Семейството й има вила в Синеморец и по време на апокалиптичното злополучие миската е там дружно с мъжа си и 2-годишната им щерка.

" Дървото в двора падна на метри от къщата, счупи се пред нас. 40 часа бяхме без ток, без обсег. Беше много динамично. Затвориха пътя. Нямаше къде да отидем. Бяхме безусловно в капан. В Синеморец нямаше самун, нямаше вода. Пред мен в магазина хора си разделяха опаковка със свещи за палене. Деляха си хляба на две, тъй като нямаше задоволително ", спомня си с смут Станчева.

Гергана е безапелационна, че би трябвало да се вземат ограничения, тъй като Странджа планина е изсечена. Според нея това е една от главните аргументи за големите вреди.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР