Здравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова, разбра HotArena.БНТ легендата, която

...
Здравословни проблеми налегнаха отново Радина Червенова, разбра HotArena.БНТ легендата, която
Коментари Харесай

Нови здравословни драми за Радина Червенова

Здравословни проблеми налегнаха още веднъж Радина Червенова , разбра HotArena .

Българска национална телевизия легендата, която в последните години водеше тежка битка с подъл рак , към този момент не е онкоболна, само че пък в този момент майка й не е във форма . Бившата говорителка на „ По света и у нас ” е неразделно до родителката си, а и брачният партньор й Коко Каменаров поставя старания, та тъща му да се почувства по-добре.

„ Доста съм обезпокоена за мама. Зле е, вървим по лекари, по проучвания... Правим, каквото можем, и се надяваме на удобна развръзка ”, показа пред кореспондент на „ Уикенд ” популярната водеща. Повече детайлности за положението на старата дама Червенова обаче не пожела да показа.

Самата Радина се пребори с подла болест , която я връхлетя внезапно предишното лято. След като излезе в болничен, Червенова реши да не се завръща в телевизията-майка. Въпреки че цялата й кариера е минала в „ По света и у нас ”, говорителката избра да напусне даржавната медиа.

Тя твърди, че сама е направила този избор и не е била освободена от новия общоприет шеф Емил Кошлуков, който наследи мъжа й Коко Каменаров предварително на поста му. Радина призна, че е замислила нещо ново, с което да се занимава. Неотдавна двамата със брачна половинка си са основали обща компания.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР