Здравословна и подхранваща маска за лице може да се приготви

...
Здравословна и подхранваща маска за лице може да се приготви
Коментари Харесай

За безупречно лице: ТОП 5 натурални маски за всеки тип кожа

Здравословна и подхранваща маска за лице може да се подготви за минути вкъщи. За да извършите това, имате потребност от плодове, зеленчуци, горски плодове и билки.

МАСКА ЗА СУХА КОЖА

Този вид кожа нормално няма хидратация и поддържане. Това се отразява на тонуса й: рано стартира да става отпусната. Маска със сок от алое ще помогне за укрепването й. Разтрийте 1 с.л. л. извара с 2 ч.ч. течен мед, прибавете 2 с.л. л. сок от алое. Изварата може да бъде сменена със сметана.
Натурални способи за стягане на кожата на лицето и шията
За какво мечтаят дамите? За стегната, гладка кожа! Това евентуално биха дали отговор множеството лекари по естетична медицина. Множеството наб...
Прочети повече
Нанесете маската върху лицето и деколтето за 15 минути измийте с топла вода, избършете кожата с тоник без алкохол, нанесете нормалния си дневен крем.

МАСКА ЗА КОМБИНИРАНА КОЖА

Маските на основата на моркови стягат порите, леко изсушават кожата, усъвършенстват тена и даже й придават лек загар. За да приготвите такава маска, разбийте белтъка на пяна. Настържете морковите на едро ренде. Смесете 1 с.л. л. моркови и брашно. Добавете протеин към тях и разбъркайте доста деликатно, тъй че маската да резервира ефирна консистенция. Нанесете върху лицето си за 15 минути, изплакнете с хладка вода.

МАСКА ЗА НОРМАЛНА КОЖА

Тези, които имат този вид кожа са късметлии: не изисква специфични грижи. Въпреки това, с цел да няма повече проблеми с нея, тя би трябвало да се поддържа в това положение благодарение на козметика. Естествените маски ще бъдат идеално допълнение. Например с магданоз: в една четвърт чаша мляко прибавете 2 с.л. л. нарязани зелени. Напоете забрадка или марля със сместа и я нанесете върху лицето си за 20 минути. Кожата ще стане чиста, кадифена, тенът ще се усъвършенства доста.
4 ефикасни извършения, които заместват ботокса
Искате ли да забавите процеса на стареене? Тогава не бързайте да бягате за инжекции за хубост! Подравнете кожата на челото, стегнете...
Прочети повече
МАСКА ЗА МАЗНА КОЖА

Ягодовите маски са доста приятни: усъвършенстват типа на мазната кожа и повдигат настроението ви с вкусната си сладка миризма. Вземете 5 узрели ягоди и пасирайте. Разредете 1 ч.ч. квас в супена лъжица топло мляко, прибавете ягоди. Нанесете върху лицето за 20 минути и отмийте с билкова настойка. Например от лайка, която има успокоителен резултат. Купете филтърни торбички от лайка в аптеката, сварете една съгласно инструкциите. Охладете леко, разредете с вода в равни пропорции и почистете кожата с памучни тампони.

МАСКА ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА

Касисът има избелващ резултат. За да приготвите маската, изстискайте сок от касис (1,5 супени лъжици) и го смесете с квас (15-20 g). Поставете получената примес на водна баня за 3 минути. Нанесете маската върху лицето си за 15-20 минути и по-късно отмийте с чайния разтвор. След това не забравяйте да употребявате подхранващ крем. При смесена или естествена кожа се предлага да добавите малко мляко към тази маска.

Също по този начин всеки вид кожа е идеално избелен с краставица и лимонова каша, само че за суха кожа се предлага да добавите малко количество крем към тази примес.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР