Здраво семейство - здраво общество. ВМРО има основна роля в

...
Здраво семейство - здраво общество. ВМРО има основна роля в
Коментари Харесай

Джамбазки с остра позиция срещу изказване на Захариева пред 74 сесия на Общото събрание на ООН

Здраво семейство - крепко общество. Вътрешна македонска революционна организация има съществена роля в отхвърлянето на Истанбулската спогодба и опитите за вкарването на джендър-идеология в българските учебни заведения. Позицията ни е твърда и няма да се промени и за напред. Това написа евродепутатът, зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация и претендент за кмет на София Ангел Джамбазки във "Фейсбук ".

"По мотив на изявлението на външния министър Екатерина Захариева пред 74-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации декларирам изрично противоречие с изразената позиция, че „ всички дейности на страната би трябвало да са ориентирани само в полза на детето, не на родителите, настойниците, попечителите или обществените служби “.

Недопустимо е ползите на детето да се преглеждат изцяло изолирано от неговите родители и освен това - да се опълчват на неговите родители, които са му дарили живот.

Недопустимо е също по този начин страната да слага родителите наедно с настойници, попечители и обществени служби.

Родителите имат несравнима заслуга по отношение на детето спрямо каквито и да е настойници, попечители и обществени служби.

Ето за какво отхвърлям всеки опит страната да бъде противопоставяна на родителската институция, още повече в публична позиция на върховен държавен чиновник, какъвто е министърът на външните работи.

Държавата би трябвало да работи за укрепването на фамилията и за поддръжка на родителството, а не да бъде употребена против родителите по един печално прочут скандинавски модел.

Позицията на Вътрешна македонска революционна организация е ясна и изрично – поддръжка за фамилията, което съгласно българската конституция е само сред мъж и жена; поддръжка и издигане на престижа на родителите.

Здраво семейство – здрава страна.
Всичко друго носи ерозия на обществените връзки и заплашва бъдещето на българските деца ", написа още Джамбазки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР