Здраво, надеждно устройство, с двойна спирачна системаXiaomi M365 може да

...
Здраво, надеждно устройство, с двойна спирачна системаXiaomi M365 може да
Коментари Харесай

Xiaomi M365 – електрически скутер с пробег 30 км

Здраво, надеждно устройство, с двойна спирачна система

Xiaomi M365 може да измине 30 км с едно зареждане на батерията

Интересен артикул за спортните по дух натури – електрически скутер на Xioami – е наличен с ваучър за отстъпка в онлайн магазина Topmtop за към 383 евро, с платени митнически такси за купувачите от България.

Електрическият скутер X iaomi M365 ще ви допадне със сгъваемия си дизайн и отлични характерности. Направен е от здрава алуминиева сплав, като тази в самолетите, и може да поеме натоварване до 100 кг. Това е смарт устройство с умна двойна спирачна система (E-ABS за предното колело и машинален диск за задното), която редуцира спирачния път до 4 метра.

Xiaomi M365 е моден и благонадежден електрически скутер, със сгъваем дизайн

Скутерът развива оптималната скорост 25 км/ч и може да измине 30 км с едно зареждане, благодареие на качествена литиева батерия и мотор 250W. Специална система за възобновяване преобразува кинетичната сила в електрическа, с цел да удължи живота на батерията и пробега. Гумите са 8,5-инчови, подобаващи за множеството пътни настилки.

X iaomi M365 е елементарен за потребление и благонадежден скутер, с предни и задни светлини, като в същото време е комфортен за преместване, защото може да се сгъва и е лек – тежи към 12,5 кг. Скутерът се предлага на цена от 383,23 евро с ваучър за отстъпка WDXM . При доставка до България от немски склад Tomtop поема и митническите такси.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР