Здравният министър Стойчо Кацаров е лекуван по втория начин и

...
Здравният министър Стойчо Кацаров е лекуван по втория начин и
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини здравния министър в лъжа и провал на ваксинацията

Здравният министър Стойчо Кацаров е лекуван по втория метод и лъже, че подписът му е подправен. Това обявиха някогашният министър председател Бойко Борисов и някогашният здравен министър Костадин Ангелов по време на брифинг на ГЕРБ.

" Като казваш Кацаров, това е Радев – корупция и липса на морал. Факт е, че е, излъга за подписите, съобщи Борисов, а Ангелов добави: " Кацаров лъже ". " Аз се надявам, че това дето излъга за подписите и това ще стане ясно ", сподели водачът на ГЕРБ.
 Стойчо Кацаров упрекна Пирогов в тежки злоупотреби Стойчо Кацаров упрекна " Пирогов " в тежки злоупотреби
" Разбрах, че съм бил лекуван по пътека с диагноза цироза месец след контролния ми обзор. Тогава желаех документите от " Пирогов "....

Те разясниха абсурда в " Пирогов ", промяната на шефове на огромни лечебни заведения и протичащото се в здравната система у нас. ", изчегъртаха шефа на Ямболската болница, нека не стигнат и до ВМА. Оставете ги намира, доктори са ", прикани някогашният министър председател.

По тематиката за отстранения началник на " Пирогов " Асен Балтов водачът на ГЕРБ отговори по този начин: " Задкулисието си играе с тях. То прозира в думите им. Аз скърбя, че Балтов не ми е другар в живота, а единствено се почитаме като ръководители. Сега те принудително ще ни създадат другари. Общо 51 млн. се вложиха в " Пирогов ", с цел да се оправи всичко – от фасада до операционни. Жена му е Нина Чилова от Национална движение „Симеон Втори". Ники Василев, обади се! Кажи им да оставят индивида! "  

" В рамките на 3 дни министър Кацаров си трансформира мнението няколко пъти. Той излъга всички български жители. В последна сметка аз запитвам: Подписвал ли е документи за лекуване в болничното заведение. Какво се случва в страната? Новоназначеният шеф на Ямболската болница е пенсионер на 69 години. Назначава се шеф на " Александровска " болница и аз в този момент запитвам какво реализира този човек в лечебните заведения в Шумен и Ловеч ". Това съобщи някогашният здравен министър Костадин Ангелов.

" Чегъртаме ги, тъй като желаеме постове! Кацаров и компания горяха маски пред Министерски съвет ", съобщи Борисов. Той сподели, че новият шеф на " Пирогов " е член на Демократична България.
 Д-р Стойчо Кацаров: Не е правилно, че се пускат пътеки, с цел да не заплаща пациентът Д-р Стойчо Кацаров: Не е правилно, че се пускат пътеки, с цел да не заплаща пациентът
Няма никакво подозрение, че са осъществени нарушавания в болница " Пирогов ". Те са документирани и потвърдени от Здравната каса. Това съобщи в " О...

Според него държанието на Кацаров към медиците е незаслужено: " Ние непрекъснато се борихме за живота и здравето на хората. Тогава се срещнах с Балтов, Мутафчийски, Кантарджиев, Гигов и Ангелов. Всички тези хора са 100% експерти. Ние развихме и модернизирахме БулБио. Българите виждат разликата като отидат в Гърция, Турция и на други места. По нашето Черноморие работи всичко – народът се радостни и почива. Когато обстоятелствата приказват, господин Кацаров, по-достойно е да кажеш, че сме се справили добре, а не да изчегъртваш шефове на лечебни заведения ".

Борисов посочи хилядите нови случаи на Covid-19 в страни като Гърция, Испания и Англия, сравнявайки ги с България, където има едвам 57 новозаразени за последното денонощие. " Справихме се по най-хубавия метод за здравето и душeвността на хората. Те ли ще ми дават оценка? Кажете най-малко едно " благодаря "!, прикани някогашният министър председател.

Той не пропусна да зададе въпрос за имунизацията и за какво тя не върви: " Докарахме ваксини, а те в този момент ще ги хвърлят в канала, тъй като са некадърници. Сега българите са подложени на риск. Г-н Кацаров, вие се провалихте! "

Белите, които направи и това, което ще се случи септември-октомври – горчиво ще се вайкаме, сподели Борисов по адрес на Румен Радев и имунизациите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР