Здравният министър проф. Асена Сербезова говори на среща с представители

...
Здравният министър проф. Асена Сербезова говори на среща с представители
Коментари Харесай

Себезова: Има натрупани настроения заради управлението на пандемията отпреди 2 г. Ваксинацията трябва да е доброволен процес

Здравният министър проф. Асена Сербезова приказва на среща с представители на " Възраждане ". " Има насъбрани настроения, съмнение, тази суматоха и страха с които стартира ръководството на пандемията преди 2 години и ние в този момент берем плодовете. Трябваше тогава да се изяснява на хората какво се случва, не новините да стартират с брой на жертви, заболели, чували. Обществото е разграничено. Ваксинацията би трябвало да е непринуден развой ", сподели тя, представена от Евроком.

В тези рискови условия си проличаха минусите на обучение, на здравна култура, на образование на децата ни и дали да са цивилен дейни. Даваме си ясна сметка за разделянето на обществото, имунизирането би трябвало да е непринудено и персонален избор. Но решението дали да бъде имунизиран, или не един човек въздейства върху други хора - в случай че ние сме здрави, може да предадем вируса на някой, който да получи затруднения от съпътстващи болести. Така, че това е подтекста на публичното здраве, сподели още тя. 

В момента в Здравното министерство се организира среща сред представители на митинга от страна на " Възраждане " и здравните управляващи. Очаквайте детайлности!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР