Здравният министър Николай Петров се включи в реанимирането на пациент

...
Здравният министър Николай Петров се включи в реанимирането на пациент
Коментари Харесай

Здравният министър реанимира пациент пред министерството

Здравният министър Николай Петров се включи в реанимирането на пациент в тежко положение пред постройката на Министерството на здравеопазването. 

За случилото се описа пред публицисти самият Петров. 

Инцидентът станал през вчерашния ден. След среща в министерството Петров видял, че пред постройката има кола за спешна помощ. 

Състоянието на пациента било тежко и по тази причина в реанимирането му се присъединил и водачът на колата за спешна помощ, който помагал със сърдечен масаж. Заради това колата за спешна помощ не можела да тръгне към болничното заведение. 

" Аз се намесих, с цел да им оказа помощ, поех сърдечния масаж, с цел да можем да тръгнем към лечебно заведение. Пациентът беше в извънредно тежко положение – без сърдечна активност. Стигнахме доста бързо до ВМА, където в шокова зала интубирах пациента, закачих го на уред и оставих сътрудниците да продължат ", описа Петров, който е анестезиолог.

" Няма нищо ново, нищо чудно или сензация тук. Просто си свърших работата, както вие вършите вашата. Моята молба към вас е да пишете за положителните неща, хората имат потребност от положителното, разберете. Лошото убива ", добави здравният министър. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР