Здравните експерти, които съветват нидерландското правителство по въпросите, свързани с

...
Здравните експерти, които съветват нидерландското правителство по въпросите, свързани с
Коментари Харесай

Нидерландски експерти искат пълен локдаун заради Омикрон

Здравните специалисти, които поучават нидерландското държавно управление по въпросите, свързани с коронавирус, поучават да бъде въведен цялостен локдаун за закъснение на разпространяването на разновидността Омикрон на ковид, предава " Ройтерс ".

Нидерландски медии оповестиха тази информация, като се базира на източници от щаба на Нидерландия за битка с ковид, чиито оферти не се разгласяват преди държавното управление да вземе решение по съответните въпроси.

Нидерландският министър на опазването на здравето Хуго де Йонге съобщи през вчерашния ден пред публицисти, че е извънредно смутен от бързото разпространяване на Омикрон.

Засега " не мога да разясня какви спомагателни ограничения може да се наложи да бъдат взети " за преодоляването на разпространяването на новия вид на вируса, посочи Де Йонге, като разясни, че държавното управление ще се съобрази със препоръките на здравните специалисти.

Очаква се членовете на нидерландското държавно управление да заседават през днешния ден, като след съвещанието евентуално ще бъдат оповестени нови ограничения за битка с ковид.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР