Здравни експерти се събраха, за да говорят за смъртоносни вируси,

...
Здравни експерти се събраха, за да говорят за смъртоносни вируси,
Коментари Харесай

Девет смъртоносни вируса, които е най-вероятно да предизвикат пандемия – включително Covid, Ebola и дори SARS

Здравни специалисти се събраха, с цел да приказват за смъртоносни вируси, които най-вероятно ще провокират големи закани от пандемия.

Те се събраха в Швейцария, с цел да прегледа заболяването X, която е предполагаем, само че незнаен патоген. Световната здравна организация (СЗО) съобщи, че такова заболяване може да докара до 20 пъти повече смъртни случаи от пандемията Covid-19. Беше разказано като „ заразно като морбили със смъртността като Ебола “.

Кейт Бингам, някогашен ръководител на работната група за ваксини в Обединеното кралство, споделя, че на Covid ще се гледа като на „ разходка в парка “ тъй като положението е толкоз съществено.

Тя сподели пред MailOnline: „ В прочут смисъл извадихме шанс с Covid-19, макар че аргументи 20 милиона или повече смъртни случая по света. Въпросът е, че по-голямата част от хората, инфектирани с вируса, съумяха да се възстановят. “

Тя добави: „ Представете си, че заболяването X е толкоз заразна, колкото морбили със смъртността от ебола [67 процента]. Някъде по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР