Здравната политика е индивидуална за всяка страна в ЕС. Това

...
Здравната политика е индивидуална за всяка страна в ЕС. Това
Коментари Харесай

ВМРО за коронавируса: Днес ни налагат трета доза, утре ще ни наложат еднополови бракове, за да пътуваме

Здравната политика е самостоятелна за всяка страна в Европейски Съюз. Това е съюз, учреден на солидарността, в който всяка страна е суверенна и с равно право на глас с останалите. Крайно време е българското държавно управление да спре да се държи като доведеното сираче в ъгъла на масата. В противоположен случай сегашните ръководещи ще предадат покорно равноправието на българския народ по отношение на народите на Германия, Франция, Нидерландия, Австрия. Утре ще изискат от нас документ за еднополов брак, с цел да пътуваме. И това ли ще приемем? Ако за имунизацията хората към момента си мълчат, за последното – няма да Ви простят, повярвайте го, господа.

Всяко оттегляне пред брюкселските бюрократи е отвод от суверенитет!

Това се споделя в позиция на Вътрешна македонска революционна организация във връзка премисляните нови правила от страна Европейска комисия за пътуването в Европа.

Припомняме, че преди два дни Европейската комисия излезе с предложение да се понижи " трайността “ на зеления документ. Поредица страни връщат рестриктивните мерки, макар че са постигнали на практика всеобщи равнища на имунизация. В България пък продължава отлагането на пълноценния образователен развой.  

В това време в нашата част от света се оформят две неуместни крайности: демократичните елити стартират от ден на ден и повече да се държат фашизоидно, с от ден на ден крайни условия, излишно тестване и рестрикции. От другата страна, проводници на непознати ползи у нас излизат с искрено нездравословни тайни теории.

Вътрешна македонска революционна организация, както постоянно, е на страната на разсъдъка. Тук е мястото на страната ни да се опълчи на новите правила, обсъждани от Европейска комисия, и да желае опазване на актуалните за напредване на територията на Европа. В противоположен случай се нарушават съществени постулати, залегнали в Договора за Европейски Съюз, а точно – свободното напредване на хора, артикули и услуги. Ако тези правила се нарушават еднолично, значи се нарушава и правилото на взаимност, върху който също е построена Общността.

Вече публично се слага въпросът и децата над 5 години да бъдат имунизирани, а тези над 13 години да бъдат приравнени към възрастните във връзка с разпоредбите за пътешестване. А това значи имунизирани с 2 междинни и бустерна доза. Напълно неприемливо е. Това са подрастващи организми.

Задължителното имунизиране (при това с локдаун!), препоръчано от Австрия, за нас също е неприемливо. Решенията за интервенции без единодушието на обектите и в условия на тяхното наложително затваряне е особено за лабораториите на доктор Менгеле. Черен представител на режим, старателно заклеймяван най-много от първоизточниците му – Австрия и Германия. Това с изключение на двуличие може да бъде несъмнено и като здравен, бюрократичен тоталитаризъм.

Отново подчертаваме, че ние от Вътрешна македонска революционна организация не сме срещу имунизациите. Ние имаме вяра, че хората би трябвало да се имунизират само след приемане на задоволително информация за плюсовете и минусите от имунизацията и след осведомено единодушие.

Да не пропущаме и обстоятелството, че в страни като Нидерландия и Австрия с над 70-80% имунизирани болестта не стопира да върлува. И точно по тази причина е чудноват фактът, че апелите за наложително и в допълнение имунизиране идва точно от тях. Да, имунизацията явно оказва помощ за по-леко прекосяване. Но хората в Европа не са отговорни, че от най-малко година бяха убеждавани, че с имунизацията идва и свободата от вируса. Това се оказа подвеждащо и в този момент брюкселските елити би трябвало да поемат виновността, а не да я стоварват върху народите. 

За нас е нужна лидерска полемика на равнище Европейски Съюз, в която да вземат участие лекари, инфекционисти, бактериолози, епидемиолози и други, която да излезе с общ проект, само че не проектът да е в жанр Оруел и да включва дамгосване, лишаване на права, гонене и принудително налагане на каквото и да е. Затова с изключение на тесните специалисти в този спор следва да вземат участие към този момент и същински политически водачи. Ако Европа изобщо ги има. И съществуващата бюрократична машина в Брюксел не е част от основаването на корпоративен международен ред, който изключва правила като държавен суверенитет и неотменими човешки права.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР