Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание

...
Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание
Коментари Харесай

Първият победител в Биг Брадър загуби вяра в брат си, защото е купил ``подпорната стена`` на Алепу

 Здравко Василев, който всички помним като победител в първото издание на Биг Брадър, се разграничи от брат си, тъй като компания, обвързвана със Стоян Василев, е купила " подпорната стена " на Алепу. На последните парламентарни избори Здравко беше претендент за народен представител в листата на " Изправи се! Мутри вън! ", а Стоян е общински консултант в Приморско от партия МИР. .

" Вчера моя брат направи нещо, с което като се изключи че ме разочарова, значително загуби и вярата ми в него. Обръщам се към Вас, тъй като изпитвам нужда ясно и изрично да заявя пред всички моята позиция по отношение на решението му да закупи и довърши строителството на печално известната " подпорна стена " на плаж Алепу...

Освен че нямам безусловно нищо общо с всичко, което се случва и се е случило там, каквито и да са неговите претекстове, аз не утвърждавам и не поддържам тази негова самодейност. Решенията за неговия бизнес са негови. Свързването му с този обект, който е еманация на цялата пропита от корупция и схеми страна, е недопустимо. Моят брат се поддал на алчността, само че все пак няма да се отрека от него. Надявам се институциите да си свършат работата, тъй като разпоредбите са за всички " - сподели във видеобръщение във Фейсбук Здравко Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР