Здравко Василев, известен като първия победител в Биг Брадър (Big

...
Здравко Василев, известен като първия победител в Биг Брадър (Big
Коментари Харесай

Първият победител в Big Brother в България разочарован от брат си, защото иска да дострои Алепу

Здравко Василев, прочут като първия победител в " Биг Брадър " (Big Brother) в България, в персоналния си профил във Фейсбик точно на Разпети петък.
Василев приказва за своя брат Стоян, който се оказа, че поема плана " Алепу Вилидж ", станал прочут с нарицателното " подпорната стена " - поради изказванията на предходния вложител " Главболгарстрой ", ще със градежа на хотелски комплекс се укрепва свлачище на така наречен Шофьорски плаж в региона Алепу.
 Главболгарстрой се отдръпва от плана Алепу Вилидж " Главболгарстрой " се отдръпва от плана " Алепу Вилидж "
Една от най-големите български строителни компании - " Главболгарстрой " разгласи, че се отдръпва от плана " Алепу Вилидж " Процесът по реализа...
Здравко непосредствено споделя, че е отчаян от решението на брат си, тъй като планът е знак на корупцията в България, само че прецизира, че в такива тежки моменти най-близките би трябвало да оказват помощ за осъзнаване на нещата.
Припомняме, че юристът на Стоян категорично призна, че даже настоящето позволение за градеж дефинитивно да бъде оповестено за незначително от съда, то може да се кандидатства за ново позволение - с други думи, с цел да не се строи на това място, би трябвало напълно друго институционално решение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР