Здравко Радоев, който беше един от най-близките й в началото

...
Здравко Радоев, който беше един от най-близките й в началото
Коментари Харесай

Познахте ли мъжа до Лили Иванова? Днес обяви истинската й възраст

Здравко Радоев, който беше един от най-близките й при започване на кариерата й направи забавни изказвания за възрастта й.

Той е дал много скандално изявление пред " Телеграф ".

Паспорт на Лили Иванова, в който естрадната прима е по-млада с 3 година, е бил публикуван, с цел да може да взе участие на конкурс в Чили. Това твърди пред " Телеграф " музикантът Здравко Радоев точно на 85-годишния си празник.

Той е индивидът, който пръв стартира да работи с бъдещата звезда още преди да стане известна и е виждал първите й персонални документи.

Затова маестрото постави завършек на мистерията, която не дава мира на меломаните към този момент три десетилетия – каква е същинската възраст на Вечната Амбър на родната сцена.

" Аз съм роден 38-а година, а Лили е по-млада от мен единствено с пет месеца, т.е. следващата година през април тя ще направи 85 ", безапелационен е Радоев пред " Телеграф ".

Преди години третият брачен партньор на примата – Янчо Таков, разкри, че персонално той й е вадил паспорт поради фестивала в Чили, в който е имало изискване участниците да са на възраст до 30 година

Тъй като музикалната ни горделивост към този момент ги е била трансферирала, се наложило да я подмладят в документите. От там потегля легендата, която в този момент Здравко Радоев разруши на пух и прахуляк:

„ В задграничните паспорти, които ни издаваха, сами попълвахме данните си, без да се ревизират дали са същински или не, тъй като те нямаха нищо общо с българските.

Не е за поверие какъв брой милиона е проработила Лили Иванова за предходната година

Те важеха за дадения ангажимент и имаха период на валидност 1 или 2 години и прецизираха къде можеш да вървиш - примерно общоприетите бяха за Европа, Азия и Близкия изток, не можеше да отидеш в Америка.

Съответно с тия паспорти се вадеха и визи - с цел да влезеш в Италия, Гърция или Германия, трябваше да ти сложат виза. Навремето и Леа имаше подобен паспорт – и тя си пишеше по-късна дата, с цел да излезе по-млада.

Тия паспорти важат еднократно, не са формален документ. Официално си имахме български паспорти. Те по името те проучваха дали да те пуснат или не, никой не гледа къде и по кое време си роден. Гледаха какво има в архивите на Министерство на вътрешните работи, дали си многообещаващ, дали няма да избягаш “.

Още в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР