Здравко Попов - Кофето записа втора победа в професионалния бокс

...
Здравко Попов - Кофето записа втора победа в професионалния бокс
Коментари Харесай

Здравко Попов с нова победа в професионалния бокс

Здравко Попов - Кофето записа втора победа в професионалния бокс на галавечер в Горна Оряховица. Той се оправи с Михаил Младжев. Мачът се организира навън.

Феновете на площад " Георги Измирлиев " станаха очевидци на общо 10 професионални срещи. Те бяха част от плана " Спортът като средство за личностно развиване и предварителна защита на рискови държания " и бяха част от акцията " Спорт vs Агресия ". Шоуто беше проведено от локалния клуб " Горна Оряховица ", със съдействието на " Алексеев промоушънс " и Професионалния боксов съюз, с президент Никола Николов.

Здравко Попов е някогашен европейски вицешампион за юноши от 2012 година Той дебютира през април тази година, като приключи наедно против Егзон Маликаж в Швейцария. Другите му две срещи са победи. С триумфа Попов даде сериозна поръчка да откри място в картата на огромната галавечер в " Арена Армеец " сред Кубрат Пулев и Хюи Фюри на 27 октомври.

" Всички момчета демонстрираха своите умения, с цел да подтикват повече хора да практикуват бокс като опция за консумиране на негетивната си сила и яд и за създаване на съществени качества у младите като почит, честност, неизменност, самоконтрол, феърплей и хладнокръвен дух ", означи промоутърът Васко Алексеев.

 Питър Фюри: Кубрат Пулев е боксьор от международна класа
Питър Фюри: Кубрат Пулев е боксьор от международна класа

" Победа на непозната територия би била огромно достижение "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР