Здравко от „Ритон“ е поредното голямо име от родния шоубизнес,

...
Здравко от „Ритон“ е поредното голямо име от родния шоубизнес,
Коментари Харесай

Здравко от „Ритон“ беснее срещу феновете и Стойчо Младенов

Здравко от „ Ритон “ е следващото огромно име от родния шоубизнес, което се застъпва за Гриша Ганчев и ръководството му на ЦСКА. Той застана против фенските фракции, които упорстват предприемачът да си тръгне от „ Българска войска “.

„ Не мога да си показва разумен, обичащ ЦСКА почитател, че би тръгнал да стачкува против управлението “, сподели Здравко Желязков пред „ Новспорт “.

Той е на мнение, че клубът не би съществувал сега без Ганчев или даже би бил в ситуацията на Левски, визирайки тежката финансова рецесия на „ Герена “.

„ Откакто Стойчо пое тима, той не демонстрира безусловно нищо. При такава продукция е най-добре да замълчи. С изпълнителите, с които ЦСКА разполага, съм сигурен, че всеки различен треньор на отборите в Топ 6 на Първа лига би останал до последно в битката за купата с Лудогорец “, сподели още музикантът по адрес на Стойчо Младенов.

Здравко посочи още, че работата на феновете на ЦСКА е „ да приветстват или да не приветстват “. Правото за взимане на решения е единствено за хората, които устоят финансово клуба.

Той също по този начин прикани да се стачкува и да се пишат заявления против страната, тъй като точно тя „ се държи като мащеха “ с обичания им отбор, до момента в който поддържа „ сините “ през миналите 30 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР