Здравко Димитров и и.д. кмет на район „Северен“ Красимир Асенов

...
Здравко Димитров и и.д. кмет на район „Северен“ Красимир Асенов
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров подари над 400 книги в рамките на инициативата от „От приятели за приятели“

Здравко Димитров и и.д. кмет на регион „ Северен “ Красимир Асенов подариха на пловдивчани над 400 книги с художествена литература по време на самодейността „ От другари за другари “. Те бяха раздадени през днешния ден на шатрата на ГЕРБ пред Общината.

Антикварните томчета са събрани от другари на претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, оповестиха от Политическа партия ГЕРБ.



„ Щастлив съм, че толкоз доста хора пристигнаха през днешния ден тук и говорихме за книги и литература. Все още има пловдивчани, който се допират до същинската книга. Все отново Пловдив неслучайно е културната столица на Европа “, съобщи по време на акцията претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.

Специални книжки имаше и за най-младите читатели. Според основателите би трябвало да се предизвиква четенето от най-ранна детска възраст. Интересът към четенето и качествата за разбирането би трябвало да бъдат основани и поощрявани и то освен от родителите и учителите, само че и цялото общество.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР