Здравият разум на Уил Смит беше поставен под въпрос след

...
Здравият разум на Уил Смит беше поставен под въпрос след
Коментари Харесай

За един шамар: Уил См ит влиза в клиника за лечение на стреса

Здравият разсъдък на Уил Смит беше подложен под въпрос след отстраняването му на Оскарите.

Британският " Гардиън " цитира изказване на холивудски източник, който твърди, че Уил Смит ще получи помощ за справяне със напрежението след случая, който се случи предишния месец.

53-годишният артист, който очевидно желае неотложно да не помни за случая, е помолил за помощ специалисти в рехабилитационна клиника за известни персони, които да му оказват помощ да се оправи с проблемите, свързани със напрежението. Същият източник твърди, че това е опит да се вземе в ръце, с цел да избави сега несигурната си кариера и известност.

„ Въздействието на противоположната реакция удари мощно Уил, тъй че той ще получи помощ, с цел да се оправи със напрежението. Това безспорно е борбата на неговата кариера ", твърди източникът.

Това е първокласно леговище, употребявано от богатите и известните, и той ще може да размишлява по какъв начин да продължи напред, оповестява " Сън ".

След като Смит удари комика Крис Рок на Оскарите, той се трансформира в гореща тематика в медиите и обществените мрежи, които бяха наводнени с мемове за него. Лицето му участва даже в салоните за татуировки, тъй като явно някои хора не желаят да не помнят този миг. Няколко притежатели на такива салони споделиха, че има огромен интерес към татуировки с шамара на Оскарите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР