Здравейте, софиянци! Аз съм Румен Стоилов и съм кандидат за

...
Здравейте, софиянци! Аз съм Румен Стоилов и съм кандидат за
Коментари Харесай

Приоритетите за София на доц. Румен Стоилов: Запазване на ниската данъчна тежест върху софиянци. Местните данъци и такси няма да бъдат увеличавани

Здравейте, софиянци! Аз съм Румен Стоилов и съм претендент за общински консултант в Столична община от коалиция ГЕРБ-СДС. Роден съм в София и съм израснал в квартал Дървеница. Обичам нашия град, познавам хората тук и знам какви са проблемите на нашата общественост. Ще работя за това София да бъде още по-добро място както за жителите на града, по този начин и за гостите на столицата.

В основата на всеки публичен триумф е стопанското развиване. Местната власт би трябвало да оказва помощ на бизнеса да се развива, като му обезпечава предвидимост, успокоение и независимост на пазара.

Приоритетите ми във връзка с финансите, бюджета и стопанската система на Столична община са следните:

-Запазване на ниската данъчна тежест върху софиянци. Местните налози и такси няма да бъдат увеличавани. Ще работим за по-добрата събираемост на съществуващите все още ставки, както и за по-ефективното разходване на всеки един лев, събиран от хората и бизнеса в столицата.

-Увеличаване на личните доходи на Столична община посредством по-ефективно ръководство на общинската благосъстоятелност.

– Проактивно комуникиране с българското държавно управление и с институциите на Европейския съюз за привличане на повече средства за съфинансиране на планове в София.

– Постоянна дейна връзка с браншовите организации на бизнеса в София с цел да подобряваме непрекъснато средата за вложения и предприемачество.

Олекотяване и ускорение на процедурите за издаване на разрешителни от Столична община и районните общини към бизнеса и бизнесмените.Използване на публично-частното партньорство като механизъм за осъществяване на планове.Целенасочени вложения за възстановяване на инфраструктурата в и до индустриалните зони, бизнес парковете и „ тех “ парковете в София. Целта е да притеглим спомагателни вложения в съществуващите бизнес зони и да подтикваме бизнеса да влага в нови.Прозрачност и експедитивност при даването на всички услуги от общинската администрация към жителите и бизнеса.

 

РАБОТИМ ЗА СОФИЯ с бюлетина 76 и преференция 129.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР