Здравейте, скоро бяхте публикували следната статия: . В този ред

...
Здравейте, скоро бяхте публикували следната статия: . В този ред
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Принуждават ни да правим нарушения

Здравейте, скоро бяхте разгласили следната публикация: . В този ред на мисли, шофирайки по пловдивските улици, ми прави усещане, че всички знаци разрешаващи противоположен завой (Ж9), са отстранени, написа до Plovdiv24.bg постоянен четец на медията. Даваме му думата в този момент:

" На процедура това значи, че на всички места, на които това е било естествено продължение на маршрута на хората, с цел да се придвижат от т. А до т. Б, сега е еднакво на престъпление, защото на тези места има ситуирани знаци със наложително наставление за посоката на придвижване (Г3 и Г4). Давам образец със следните кръстовища, на които изработката на противоположен завой е нещо напълно обикновено, а заради неналичието на " Ж9 " сега е нарушаване:

1. Дентален факултет - идващите от Коматевския възел (това за мен персонално е най-натовареното място за противоположен завой в Пловдив)

2. След Бетонния мост, Сточна гара, бул. " Христо Ботев " с " Авксентий Велешки ".

3. Мебелна къща, движещите се по бул. " Менделеев " сега могат да завият единствено за жк " Тракия ".

Мисля, че ситуацията сега с въпросните кръстовища е задоволително явен и прецизен образец по какъв начин сме принудени да вършим нарушавания или пък да търсим " различни направления ". 

През трите кръстовища съм минавал и изработката на противоположен завой сега си е чисто нарушаване. Благодаря ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР