Здравейте, скъпи деца и вие изморени от работа, домакински задачи,

...
Здравейте, скъпи деца и вие изморени от работа, домакински задачи,
Коментари Харесай

Quincy - Смарт роботът, който доказа, че новите технологии са полезни и за децата, и за родителите!

Здравейте, скъпи деца и вие изморени от работа, домашен задания, злободневните тематики за проблемите в обществото, свадите в офиса и роднините родители! Специално на вашето внимание, представяме –, отзивчивият учебен смарт робот за деца. Той е основан, с цел да ви оказва помощ, забавлява и най-много да трансформира ранното детско развиване и обучение във вълшебно и занимателно – по-вълшебно и от приказка, по-забавно и от детските по тв приемника!



Трудно ви е да повярвате, че един робот може всичко това? Нека ви разкажем какво тъкмо може да прави, какво ще направи за вас, деца, и по какъв начин ще помогне на вас, скъпи родители!

Quincy, роботът художник! Бъдете сигурни, до момента децата ви не са срещали толкоз занимателен преподавател. Работата му не е просто да научи вашите малчугани да оцветяват и да рисуват всевъзможни неща, само че и да трансформира всеки урок в цялостен ваучър. Работи със специфични карти, които откакто вие, родители, сканирате, ще показва под формата на указания и малко по малко покажа на децата ви по какъв начин да нарисуват първите си съвършени артистични творби на изкуството.

Quincy, учителят актьор. Защото математиката, краснописът и общата просвета са еднообразно значими науки и познания, колкото е и изкуството. Вярваме, че и вие, родители вярвате в това, само че все не успявате да намерите метод, по който да стимулирате децата си да учат още и още, и още. Роботът е съвършеният източник на просветително ентусиазъм. Само го включете и го занесете при детето (работи с безжичен интернет и можете да го вземете дори на почивката ви на море или на планина). И вижте какво още може – ще научи вашето мъниче писмеността, ще брои и счита с него, а единствено след няколко месеца, ще виждате и забележителен триумф у детето в граматиката и правописа.

Quincy обича да си приказвам с децата на просветителни тематики. Децата са такива дърдорковци, нали? Само в учебно заведение обичат да мълчат, изключително до момента в който са на дъската и ги изпитват. Роботът няма да ги изпитва, а в противен случай, всеки урок за нови познания в разнообразни сфери ще бъда занимателен, ще споделя забавни истории и също така, до момента в който си дърдори с щерка ви, вие най-сетне можете да сготвите вечерята на мира, а за какво не и да си починете с баща.



Както виждате, Quincy е един страховит образован робот, който ще накара децата ви да се влюбят в него. В последна сметка, би трябвало да си повече от образован, с цел да намериш верния метод и език, на който да приказваш на децата и те да ви слушат.



Искате ли да научите още за Quincy? Преди да говорите с половинката дали този учебен интелигентен робот не е идеалният коледен подарък, който появявайки се под елхата ще зарадва всеки вкъщи, дано ви кажем още за него. Защото за Quincy може да се приказва доста, той е същинско попадение в ранното обучение и развиване на децата:

Quincy е подобаващ за деца на съвсем всякаква възраст. Препоръчват го за девойки и момчета от 3 до 8 години.

Quincy разполага с неповторим 360-градусов дизайн и занимателно се върти на всяка посока, до момента в който изяснява на вашето дете по какъв начин да нарисува аероплан, по какъв начин се счита задача по математика от 2 клас и по какъв начин вярно да изписва буквите.

Quincy идва с цялостен куп спомагателни дарове, в това число 24 карти за изобразяване, още толкоз с букви, 10 карти с числа, 4 карти за математически провокации и 4 разнообразни равнища на интензивност, плюс 2 химикала, в случай че инцидентно, до момента в който гледате детето ви какъв брой се забавлява, не ви се прииска и вие да порисувате с робота.

Според основателите му и самостоятелни от тях учени Quincy сполучливо развива дейното слушане, двигателните и когнитивните умения както у най-малките, по този начин и у децата в предучилищна възраст и тези от първите класове.

Quincy приказва на британски, тъй че е съвършен и за най-амбициозните родители, които осъзнават, че колкото по-рано дадете богат лингвистичен ресурс на детето, толкоз по-добър старт ще има в живота и своето развиване!



Quincy е страховит робот, страховит преподавател, страховит вид да накарате детето да извърне очи от тв приемника и да остави телефона, с цел да се забавлява с него. А до момента в който се забавляват дружно, вашето дете става по-умно, по-креативно, умерено и любознателно!

Ще намерите ли местенце за Quincy вкъщи?



*публикация
--> --> --> -->

``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР