Здравейте скъпи читатели на моя блог. Има жени, които просто

...
Здравейте скъпи читатели на моя блог. Има жени, които просто
Коментари Харесай

Не разбирам защо жените над 50-60 години не виждат това: нюанси на грима, които състаряват почти всички

Здравейте скъпи читатели на моя блог. Има дами, които просто не могат да бъдат капризни от никакъв грим – съвсем всичко им отива. Има обаче такива нюанси, които, макар че подхождат на една жена, те акцентират, само че това, което се акцентира там – те прибавят възраст. Не мисля, че някой желае да наподобява по-стар.

Днес желая да насоча вниманието ви към 4 точки на грим, които са противопоказани за множеството дами (не всички!), защото в действителност единствено скапват външния тип. Разбира се, по какъв начин ще наподобява вашият грим зависи от вас. Но ще бъда доста удовлетворен, в случай че моите дребни бележки оказват помощ на някои от вас да станат малко по-привлекателни.

Така че на фотографията по-долу незабавно събрах всички нюанси, които би трябвало да преразгледате. Не преувеличих грима на фотографията за демонстрацията и може би на някои от вас наподобява, че подобен грим отива на жена.

Но повярвайте ми, като цяло външният тип е „ не доста “ и в случай че опитате всички тези нюанси на грима едновременно, незабавно ще забележите, че образно сте остарели със 7 години или даже повече.

 Не забравяйте да обърнете внимание на:

– вътрешните ъгли на очите (подчертаването на тази зона като цяло е освежаващо, до момента в който потъмняването работи по противоположния начин);

– розови и други нюанси с червен пигмент образно вършат очите мъчителни. Ако на фотографията нагоре не бях разделил червеникавите сенки с черен пигмент, тогава очите щяха да наподобяват изцяло просълзени;

– потъмняването на лигавицата понижава и стеснява очите, тъй че тази техника би трябвало да се заобикаля от тези, които имат дребни очи, които не засенчват долния клепач със сенки;

– и изключително погледнете веждите – обърнете внимание на белезникавите косъмчета. Ако обособените ви косми са побелели или избледнели с възрастта, до момента в който боядисвате веждите си с много мрачен молив, тогава използвайте оцветяващ стилизиращ гел.

Като опция можете просто да употребявате не доста мрачен молив, с цел да не изпъкват толкоз светлите косъмчета.

Сенки за очи, с които се работи елементарно и нюансите са доста добре съчетани.

Как, с какво и къде да нанасяме козметика върху очите, с цел да освежим погледа, е обширна тематика, само че бих предложил преди всичко фокусът да не е върху вътрешните ъгли на очите, а върху сред цилиарна.

По-добре е да наблегнете вътрешните ъгли на очите, само че в случай че очите са ситуирани надалеч един от различен, тогава този детайл би трябвало да бъде изключен.

Що се отнася до избора на сенки, тук всичко е самостоятелно, само че ви поучавам да внимавате с някои нюанси (изброени по-долу), защото те могат освен да състаряват образно, само че и в композиция с промени в кожата, свързани с възрастта (отпуснатост, изтъняване, по време на който всички венци и по този начин нататък), с цел да извършите грима замърсен.

И по този начин, под “подозрение ” са следните цветове:

– сив;

– син;

– зелено;

– червен;

– лилаво.

Е, демонстрирам по какъв начин наподобява всичко в сравнение…

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР