Здравейте скъпи читатели на моя блог. Днес искам да ви

...
Здравейте скъпи читатели на моя блог. Днес искам да ви
Коментари Харесай

Само 4 етапа: Казвам ви как да постигнете да изглеждате с 10 години по-млади

Здравейте скъпи читатели на моя блог. Днес желая да ви опиша за някои трикове, които освежават и подмладяват добре лицето, вършат го по-привлекателно.

Първата стъпка е да подготвим кожата – няма да се концентрирам върху това. След това нанесете нормалния крем и по-късно, откакто изчакате кремът да се всмуква изцяло, нанесете светлоотразителен грунд върху цялото лице. Евтин и прелестен в деяние белоруски грунд Belita-Viteks Готов да свети (говорих за това доста пъти).

След това нанесете тона. На зряла кожа доста пластове грим не наподобяват доста добре, по тази причина постоянно съчетавам ярък и по-тъмен звук, като нанасям продукта, както е показано на фотографията.

Тоест нанасям ярък звук върху централната част на лицето (челото, носа, под очите, брадичката) и по-тъмен звук върху всички останали елементи. Но е значимо да изберете верните нюанси на основата, тъй че да се слеят добре в точката на контакт.

 За да отворя очите си, концентрирам (по-голямо потъмняване) върху най-високата точка на веждата (оградена в червени кръгове) и не забравяйте да подчертая зоните на веждите (светли кръгове). Когато рисувам вежди, се пробвам да ги разтегна до слепоочията.

 За още по-подмладяващ резултат постоянно се пробвам да понижа дистанцията от носа до горната джука. Тук се употребява техниката за увеличаване на устни, когато излизам отвън естествения силует с молив в региона на арката на Купидон и централната част на долната джука.

Разбира се, други точки са значими при грима срещу стареене – руж, дизайн на очите и така нататък, само че просто като приложите горните техники, ще изглеждате видимо по-свежи.

 Малка забележка: подстригването на косата на равнището на брадичката може да утежни овала на лицето, тъй че е по-добре някои да отстранен косата от тази област.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР