Здравейте, сингъли. Поздравяват ви други сингъл хора, които са решили

...
Здравейте, сингъли. Поздравяват ви други сингъл хора, които са решили
Коментари Харесай

10 „автоподаръка за Св. Валентин, с които да се почувствате като бога на любовта

Здравейте, сингъли. Поздравяват ви други сингъл хора, които са решили да си създадат годината по-забавна отвсякога, като стартират от Св. Валентин.

Точно по този начин, импровизирано завземаме празника на в-л-ю-б-е-н-и-т-е и го вършим мотив да се поглезим сами - от нас за нас. Защото не ни би трябвало някой да ни купува цветя, бонбони, ваучери за спа и тем сходни неща, за които Майли Сайръс би пяла.

Е, не че би било толкоз зле да има и подобен човек, само че, както гласят правилата на стоицизма, ситуацията е такова каквото е и колкото по-бързо се примирим с него, толкоз по-добре ще се усещаме.

Как въобще би ни пристигнало на разум да стартираме от Св. Валентин ще се зачудите? Е, драги читатели, отговорът е доста елементарен.

Бунт.

Не стига, че от много време готините герои в сериалите си имат някого (поне до края на историята), само че към този момент и смотаните персонажи забърсват по някое гадже. Да оставим на страна нереалистичните упования, които филмите и обществените мрежи ни втълпяват.

Около нас двойките в някои интервали от годината като че ли гъмжат. В други ни се коства, че към този момент всеки наш прочут е срещнал евентуална половинка. В трети се сещаме какъв брой сме красиви и интелигентни и че, уви, това е нож с две остриета, когато най-вече сме в среда, с хора, с които е мъчно да си допаднем сантиментално.

Не се знае какъв брой още време ще би трябвало да слушаме съжалителни фрази от вида на „ Всичко с времето си ", „ В верния миг ще пристигна " или „ Съдбата си знае работата ". За това дано се зарадваме с освен това от чаша с хубаво вино или следващото фенси меню.



Nintendo Switch

Ако си търсите ново занимание, не е за подценяване. В умерени количества той развива сериозното мислене, фокуса и образната памет.

Nintendo Switch е хибридно устройство, което комбинира подвижността на обичайна джобна подпора и силата на домашния гейминг (разбирайте огромните екрани). От там идва и името Switch.

Контролерите могат да се отделят на два паралелни джойстика, което значи, че може да играете и мултиплейър с друга сингъл дружинка,или такава, която е решила да си почине малко от гаджето.



Бельо на Calvin Klein

В началото на януари съвсем на всички ни стана горещо, когато видяхме с носителя на " Златен глобус ". Може да се каже, че артистът направи повече от това да си свърши работата за марката, само че да не изпадаме в детайлности.

Calvin Klein от години е бунтарят в американската реклама и до ден сегашен се изправя пред известни. Не може да се отхвърли обаче, че бельото на марката - и - се е трансформирало в нещо като икона.

Човек несъмнено би трябвало да харесва какво носи, даже когато се размотава самичък у дома по долни дрехи както нормално се случва през по-топлите месеци. Стилното долни дрехи на Calvin Klein е и друга форма на мотивация човек да поддържа хубава фигура за себе си.



Книгата Helmut Newton Legacy

Ако ви е омръзнало от " Instagram фотографията ", само че обичате фотографията сама по себе си, струва си да разгледате фото-книгата на издателство Taschen за именития Хелмут Нютън. Изданието е с твърди корици и събира 250 шедьоври на създателя, който се вихри в стилната и портретната снимка.

Книгата може да ви излезе солено (около 200 лева.). В случай, че не сте подготвени да ги дадете за такова нещо сега, предлагаме ви да разгледате и други издания на Taschen. Например Logo Beginnings, за феновете на графичния дизайн, или някое по-малко издание, което събира изкуството на избран художник - " Леонардо ", " Хопър " или " Бош ".

 Апрески Moon Boot

Нека се върнем малко в действителността и да си напомним, че е зима. Колкото и да не желаеме, не можем да я прескочим.

За зимните обувки мъчно може да се каже нещо хубаво, с едно изключение - апреските на марката Moon Boot. Ако имате Instagram знаете, че това е оборудването за тази зима - луноходки.

Моделите, на които ние сме хвърлили око, са със звезди - и. Харесахме ги във Fashion Days. Представяме си с бял панталон и някое ярко яке, с цел да изпъкват, без да са част от някой разноцветен безпорядък. Стоят добре с чеп, с пола... Истината е че с нищо не стоят добре, само че това ги прави прелестни.



Билет за концерт в чужбина

В редакцията на " Булевард България " има не един човек с билет за концерт в чужбина в идващите месеци. Ако сте по-приключенски настроени, с концерта може да си извършите и соло трип за 1-2 дни, в който да разгледате града, където ще е събитието - паркове, галерии, площади.

Препоръките на нашия екип е да си изберете билет от оторизирана платформа като, откъдето може да намерите спот за обичан реализатор на цени от порядъка на 25-50 евро. Да си запазите нощувка през Airbnb, като вземете само раница с минимално количество багаж.

Преживяването може да ви зареди за няколко месеца напред. Дори няма да усетите неналичието на компания, чиято организация за сходно групово пътешестване може да е пъклен напрягаща



Билет за спектакъл

В случай, че горният вид ви идва туу мъч билет за спектакъл в столицата също би приключил съвършена работа.

Нашата рекомендация тук е постановката " " на френско-белгийския драматург Ерик-Еманюел Шмит, по акомодация на Иван Урумов.

Определено ще се откъснете от действителността и ще замислите прелестно по някои въпроси.



Бижу от Pandora

Кой споделя, че сърцата са единствено за двойките? Точно по този начин - никой. Сърцето е знак на любовта към каквото и да е (включително към себе си), тъй че в случай че просто ви харесва формата и признака на сърцето, носете го колкото щете.

Един минималистичен и грациозен вид, който хвана окото ни, е серията " Валс " на Pandora с 14-каратово покритие и цирконий.

Можете да добавите и и от серията.



Карта за Пол денс

Ако смятате, че е време да отидете на идващото равнище с тренировките, имате потребност от многообразие или занапред ще намирате спортната си обич, изпращаме ви на няколко класа по пол денс.

От вас зависи по какъв начин ще мине първия, само че ви предлагаме да отидете на най-малко три или четири преди да зачеркнете активността от листата си.

С тренировките на ще се изпотите още на загрявката, а в хода тутакси може да се поизмъчите прелестно или най-малко да си извършите някое готино селфи.



Настолна игра Dixit: Disney Edition

Една от най-атрактивните настолни игри в сторителинг жанра получи своето Disney видоизменение.

Картите на са направени по 84 кино лентата от каталога на Disney и Pixar, а фигурите включват Майк от " Таласъми ООД ", Джина от " Аладин ", Стич от " Лило и Стич ", Мечо Пух, Мики Маус и още.

Ако с приятелите ви не се избиете с коя дрънкулка да играете още преди ходовете да са почнали, считаме, че може да си изкарате сносно.



Картина или принт на Floor Plan Croissant

Един от стиховете на гласи „ Напълни догоре с изкуство тая празнина, с цел да не зее ". Кой би се противопоставил на такава мъдрост?

Ние на драго сърце запълваме с изкуството на a.k.a. - картините ѝ са любимец измежду холивудските режисьори и сценографи, с изключение на на мнозина елементарни хора отвън промишленост.

Последните ѝ творби включват награждаваните филми " Анатомия на едно рухване ", " Барби " и " Ах, този джаз ".

Трудно е да се отхвърли, че има нещо магично във филмовия интериор, изключително, когато е пресъздаден от ръцете на Илиева.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР