Здравейте, приятели! Аз съм Ayhan Infire и днес съм ви

...
Здравейте, приятели! Аз съм Ayhan Infire и днес съм ви
Коментари Харесай

Уил Смит заби шамар на репортер



Здравейте, другари! Аз съм Ayhan Infire и през днешния ден съм ви подготвил подборка с най-неловките моменти снимани онлайн, които съм сигурен, че бихте желали да видите.

1. Някога чупили ли сте стока на ваш непосредствен другар или на непосредствен родственик? Най-ужасното в сходни обстановки е да се извинявате, тъй като в тези моменти човек се усеща като най-отвратителният човек на света,

а в този момент си представете тази сцена, само че този път онлайн, този кореспондент се доближава към мъжа, който е похарчил часове с цел да издълбае тази прелестна ледена статуя, репортера пита дали може да пипне изобретението на индивида, само че не преценявайки силата си той я бута. Творението пада и се разрушава и несъмнено стартират извиненията, само че вие бихте ли приели извинението му? Още малко е останало на мъжа и мисля, че той би замерил репортера със инструментите си

2. Пред нас са фрагменти на които участват ефирен водещ и началник готвач, готвачът готви своите вкусни лакомства и ги дава на репортера с цел да ги дегустира, на пръв взор няма нищо необичайно, само че след първата лъжица на феновете излиза наяве, че храната не се е харесала доста на репортера, той незабавно е изплюл храната в салфетка, не знам какво се е получило по-неловко – реакцията на репортера или реакцията на готвача който е шокиран от реакцията на репортера към неговият деликатес.

3. Отново сме по отношение на телевизионният канал Fox5, както се е оказало обстановката е била напълно непредвидима и непредвидена.
Журналист дава репортаж, а зад него е това прелестно море, и в един миг в кадър попада огромно насекомо, което стартира да обикаля към журналиста, тази сцена не се нуждае и от коментар, вие сами виждате какъв брой се е изплашил мъжът, че чак е не запомнил, че е онлайн и най-после учудено е попитал оператора си,,НА ЖИВО ЛИ съдебномедицинска експертиза? “

Репортерите и водещите би трябвало да бъдат постоянно съсредоточени и да са експерти в своята сфера, дори в случай че би трябвало да вършат това, което не им се желае или това от което се опасяват.

Този водещ е поканил в своето студио, експерт на тематика змии, гостът е докарал със себе си своята голяма змия, водещият по-едно време е хванал змията за опашката и я е подържал няколко секунди след което от боязън е паднал на земята, както се е указало водещият извънредно доста се е страхувал от рептили, получила се неловка обстановка, само че не можем да съдим мъжа, може би по-голям % от хората сблъсквайки се с сходна ситуация  биха реагирали по същият метод.

Понякога обстановките онлайн са неловки поради водещите, от време на време поради тоалета на водещите или по-точно нейният тоалет.

Това е кореспондентка с доста бездънен разрез сред гърдите, очевидно нейна цел да притегли колкото е допустимо по-голямо внимание върху себе си, само че наподобява доста необичайно, допускате ли защо приказва тя? Би било доста необичайно и смешно, в случай че тя води репортаж за икономическите проблеми на света в сходни облекла.

Поне един път през живота, желали ли са ви телефона? Много хора не могат да отделят взор от своите смарт телефони, дори когато хората се разхождат - погледа им въпреки всичко си остава там. Погледнете към какво това може да докара

По време на напълно естествен репортаж в фрагмента е попаднала жена, която очевидно си е пишела с някой, очевидно разговорът е бил доста занимателен, че дори не е забелязала стълбите и е паднала. Тази обстановка сама по себе си е неловка и още по-неловкото е, че се е случило по време на директно лъчение. Жената не е получила контузия, само че към този момент ще знае, че от време на време би трябвало да си отлепя погледа от екрана, а имали ли сте сходни обстановки в които сте се сблъсквали с някой хора по пътя. Споделете долу в мненията, ще ми е доста забавно да прочета вашите мнения, също по този начин да ви отговоря. Гледайте напред, тъй като ви чакат още доста забавни клипове.

Прекрасен плажен репортаж, опит за сплотяване с Уил Смит и доста други.

Южна Америка се слави със своите дами, тази кореспондентка не е изключение, тя е пристигнала с оператора на плаж с цел да снимат следващият сюжет за новинарската емисия, в проекта е било да влезе в морето, първоначално всичко е било чудесно, тя се е съблякла, немного е плувала и внезапно е решила да скочи в надигащата се вълна, и резултатът е явен – паднал сутиен, репортажът доста се е харесал на феновете

Мъжът е имал репортаж от у дома, за няколко секунди зад него се е появила жена по долни дрехи, малко неловка обстановка. Жената не се задържала доста в кадър, очевидно и тя не се е усетила, тази сцена е станала неуместна и за самият водещ след ефира, както се е оказало в последна сметка, дамата се е оказала държанка на водещият, която по неизвестно каква причина е била поканена в неговият апартамент. Хората са попадали в какви ли не обстановки.

Особено забавни са видеоклиповете с присъединяване на звезди, на тези фрагменти репортерът поддържа връзка с Уил Смит, който общително дава отговор на всички негови въпроси, в края на изявлението без съмнение Уил Смит се съгласява да се прегърне с репортера с който преди малко е общувал, очевидно репортерът е бил в потрес от този жест на артиста и е решил да го целуне, това доста е вбесил Уил и репортерът е получил лека плесница. Репортерът е бил подготвен да се зарови от позор.

На тези фрагменти виждаме по какъв начин жена дава репортаж на фона на значимо събитие в Америка, щата Джорджия. Маратон на който са взели участие огромен брой участници, стотици хора я подминават бягайки, само че ето тук на един мъж му е хрумнало да й допре задните елементи. Жената е била в цялостен потрес, само че историята не завършва тук, управляващите са забранили на мъже да вземат участие в бъдещи сходни събития в щата Джорджия, а самият воин от случая е трябвало да се извини пред журналистката.

Някога през живота си употребили ли сте пожарогасител? Ако отговорът ви е да, допускам знаете, че налягането в пожарогасителите е на извънредно високо равнище. Тази жена от Омск, Русия, в едно от предаванията е решила да покаже по какъв начин работи пожарогасителя, и незабавно по-късно, тя изчезва от кадър заради мощният поток.

Ако кореспондент снима някакъв новинарски сюжет, той наложително би трябвало да взе участие в него, дори в случай че това мероприятие е характерно и извънредно. На този кореспондент му се е наложила задачата да снима мероприятие по мятане на секира. След изявлението, той е решил да си  тества шанса и е хвърлил секира, както вършат всички участници на надпреварата, само че той не е пресметнал своята мощ и брадвата е изхвърчала отвън зоната, където стоят хора. Репортерът е бил  с голям шанс, че не е блъснал никого, другояче в противоположен случай, това щеше да бъде закононарушение снимано онлайн, от боязън той е бил подготвен да се скрие подземен.

Неловки обстановки постоянно пораждат когато един кореспондент би трябвало да придаде думата на различен кореспондент. Първите фрагменти са снимани в студио, а Вторите в Източна Сирия, водещият когато предава думата на своят сътрудник Мейт Брейтлинг, наподобява, че той не е бил квалифициран, с цел да се приготви за изявлението Мет плюе на ръцете си с цел да изглади косата си, като цяло всичко е наред и няма нищо ужасно, само че камерата е превключила прекомерно рано и феновете са видели не най-приятната сцена. Всичко това е объркало и повлияло на настроението на Мет по-късно.

Обслужващият личен състав постоянно са героите на неуместните обстановки в ефир, главната задача на тези чиновници е да приготвят водещите и студиото и всичко да е наред с тях и несъмнено да не се появяват в кадър. Понякога чиновниците просто не помнят, че те са онлайн лъчение и бързо би трябвало да се измъкнат от фрагмента, само че всеки го прави по своят автентичен метод, да вземем за пример този чиновник се е помислил за нинджа, и се изнизва по доста автентичен и спецефичен метод. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР