Здравейте, обръщаме се към всички хора с добри сърца!Моля Ви

...
Здравейте, обръщаме се към всички хора с добри сърца!Моля Ви
Коментари Харесай

Здравейте! Това е Калин на 19г., и има нужда да му бъде подадена ръка

Здравейте, обръщаме се към всички хора с положителни сърца!
Моля Ви дружно да помогнем на едно българско дете,невидяло и неразбрало към момента нищо от живота.

Едно българско момче,което до през вчерашния ден имаше огромни фантазии,а през днешния ден има единствено една единствена -Да види на следващия ден.

 

Едно дете борещо се с подлата болест и надяващо се,че към момента има хора с положителни сърца,които ще му оказват помощ да събере по този начин нужните му и непостижими средства за неговото нормално семейство.

 

Това написха във Фейсбук, околните на момчето.

 

Калин е единствено на 19г.,а към този момент видя доста болежка и тъга,изпитва доста компликации и се бори всеки ден, с цел да може да успее и да пребори болеста,да сбъдне фантазиите си и да има своето на следващия ден...В момента се намира в Турска клиника Анадолу и организира лекуване по проект.

 

До момента е извършен един курс на химиотерапия и в този момент е на медикаментозно лекуване за стабилизиране на организмът му,защото е доста е слаб и би трябвало да бъде заздравен.

 

От през днешния ден се постанова и кръвопреливане, защото хемоглобина му е паднал ужасно доста,поддържа непрекъснато температура, само че въпреки всичко не се отхвърля и се бори,бори се за всички вас положителните хора,които сте тук и му помагате да успее.

 

За да продължи напред в тежката битка Калин,семейството му и всички ние близки хора до тях, Ви молим със свито сърце и доста болежка в душата да ни помогнете да съберем по този начин нужните му средства за лекуване и да му дадем късмет да има своето ярко бъдеще.

 

Сумата предоставена ни от клиниката в Турция е над 200.000$,за трансплантация на костен мозък и лекуване,тя е непостижима за нас и фамилията,но имаме вяра че с общи старания и помощ от Вас положителните хора с огромни сърца ще успеем да създадем чудото за Калин и да му помогнем,да му върнем фантазиите и очакванията за ярко бъдеще.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР