Здравейте, иска ми се да сигнализирам за поредната простащина в

...
Здравейте, иска ми се да сигнализирам за поредната простащина в
Коментари Харесай

Сигнал: Скоби се слагат на автомобили, различни от черно БМВ и черни мерцедеси

" Здравейте, желае ми се да алармирам за следващата нецензурност в кв. " Кършияка " (особено след обирането на паветата и ремонтите по улиците от общината + неналичието на маркировка и изтъркана такава). Шофьорите стопират на всички места, изключително тези с лъскавите коли. Патрулките със самодоволно возещи се служители на реда ги подминават ". Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до ведията ни. И продължава:

" Но не ни подминаха с моя колежка, която спря остарелият си " Опел " на спешни отляво и без желание за престой, с цел да оставим багаж. Лепнаха й 20 лв. санкция, до момента в който бяхме в колата. Скоби се поставят съвсем на всевъзможни коли, разнообразни от черно БМВ и черни мерцедеси. За по-екзотични коли няма потребност да се опоменава.

Същите такива имат за писти улиците в региона, изключително пред " Гранд Хотел Пловдив " и даже тесните еднопосочни улички, произлизащи от тази права, което е рисково. Инцидентът с моториста пред хотела от (по-)миналата седмица е жив образец. Отделно, влизане в насрещното в еднопосочна улица за по-пряко и с гневна скорост, е в реда на нещата, тъй като градаъте многомилионен и ще спестят 10 секунди път. 

Ако всеки ден или вечер застане патрулка на ъгъла на ул. " Драва " с ул. " Ибър " да глобява за нередности, пловдивската хазна ще се препълни за месец.

Всеки ден има такива безумия из града, тъй че няма смисъл от повече фрагменти. Никакъв съответен, а изборен надзор от страна на органите - българщина в целия си искра. Поздрави ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР