- Здравейте, господин Дерменджиев! Първият полусезон у нас официално завърши

...
- Здравейте, господин Дерменджиев! Първият полусезон у нас официално завърши
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев пред Efirbet: Напредъкът при националите е похвален, дано покажем смелост в квалификациите


- Здравейте, господин Дерменджиев! Първият полусезон у нас публично приключи преди дни. Какво Ви направи най-силно усещане с оглед представянето на отборите?
- Отново имаме еднакъв сюжет като през предходната акция по Коледа – ЦСКА води с точка пред Лудогорец. Може ли да забележим по-различен излаз, спрямо този през последния шампионат?
- Как оценявате работата на Саша Илич в ЦСКА и какво би трябвало да направи клубът, с цел да не допусне разпад през втория полусезон?
- Лудогорец имаше много тежка първа част на сезона, предвид на наситения график. Имаше ли първи проблясъци на завръщане към най-хубавите дни в тежките европейски мачове?
- Имаше информации, че все пак постът на Анте Шимунджа не беше напълно сигурен. Странно ли е това, предвид на обстоятелството, че Лудогорец спря една доста черна серия от резултати в Лига Европа през този сезон?
- Беше ли рационално да се продават значими играчи като Сантана и Сотириу директно преди конфликта с Динамо Загреб?
- Да погледнем и към Левски. Там полусезонът мина на приливи и отливи. Доколко рецесията в края можеше да бъде планувана, предвид на събитията?
- Мъри Стоилов предупреждаваше, че не трябва да се лети в облаците. Дойдоха ли упованията на почитателите малко допълнително?
- Може ли почитателите да се оттеглен леко от поддръжката си след отпадането за Купата и загубата на шансове за място в топ 2 на класирането в шампионата?
- Продължаваме да слушаме за договаряния с огромен задграничен вложител. Това ли е най-важната борба в идващите седмици и месеци за клуба?
- Има ли нещо, което може да накара Станимир Стоилов да се откаже от плана „ Левски “?
- Да приключим и с националния тим, господин Дерменджиев. Видяхме възкръсване през последните няколко мача в играта на отбора ни. Оптимист ли сте за бъдещето, след видяното?
- Кое бихте отличили от видяното при Младен Кръстаич в първите му седмици отпред?
- Смятате ли, че психическата необремененост оказва помощ на този колектив да демонстрира най-хубавото от себе си?
- Квалификационната ни група за Евро 2024 е извънредно комплицирана. Каква би трябвало да е реалистичната цел пред българската селекция?
- И за край, господин Дерменджиев – да чакаме ли Ваше завръщане край тъчлинията през идните месеци?
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР