Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз

...
Здравейте, г-н Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз
Коментари Харесай

Бащата на Севдалина работил за Божков! Тя го нарича старец и твърди, че и посягал

Здравейте, господин Божков (Али Баба). Пише Ви Шехерезада. И аз умея да описвам приказки. И ще стартира преди Вас, тъй като като един дъртак не помните добре приказките и си ги съчинявате. Така правеше дядо ми, когато ми разказваше.

Опитвате се през мен да атакувате различен. Лошо, Али Баба! Аз чували с милиони не съм пренасяла и не съм взимала нито за себе си, нито за различен! Не сте давал за никой. И нито ме е боязън от лъжите Ви, нито от заканите! Аз не съм Вашата цел, Али Баба! Целите се в различен през мен и бъркате, тъй като не казвате истината!

Но да сложим начало на приказката, а ще пристигна време да й сложим и дебела алена точка, Али Баба... (това го помните, нали, Али Баба?) Но да се върнем на приказката.
На Шехерезада татко й работеше за Вас. Още в далечната 1998 година, само че Вие не забелязвахте тогава този собствен чиновник. Спомнихте си за него, когато един ден давахте от насъбраното в пещерата. Осъзнахте, че той е Арнаудов, тъкмо като Шехерезада Арнаудова, която тогава не познавахте и не работеше за държавното управление. И започнахте да я търсите. Имахте тактичност! Предложихте на служителя си и формален контракт, колесница и бонус - на цената на една Ваша пура, отново скрито. Всичко това, с цел да стигнете Шехерезада, тя Ви трябваше... Намерихте я през робите си. Викахте я настоятелно, разказвахте й приказки, а татко й - него пращахте да Ви пази парцелите! Но Шехерезада е полицейска дъщеря, Али Баба, и доста внимаваше. Много! Тя идваше и със свитата си - другари, брачен партньор, семейство. Вие започнахте да й оферирате всичко. Шехерезада по този начин и не Ви пожела! Тогава Вие, Али Баба, доста се ядосахте...

Шехерзада Ви сподели - “не смей” и аз умея да описвам. Не смейте да ме пипате! Вие се изплашихте, Али Баба. Вие сте нерешителен човек, скочихте на дървото и се скрихте. Така, както и в този момент се криете. Не смейте да ме плашите, не я е боязън Шехерезада! Тя не е бандит. Семейството ми и приятелите ми - също! Спомнете си приказките и не ги разказвайте изборно.

А Вашата приказка е една! Оправете си сметките с хазната, в случай че желаете да не останете в историята като бандит! Или стойте на дървото, до момента в който можете...
Големите мъже не ги е боязън от огромни мъже, Али Баба. И не атакуват дами. Явно нито сте огромен, нито сте мъж.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР