Здравейте, добри хора! Това е мама. Страшната диагноза чухме на

...
Здравейте, добри хора! Това е мама. Страшната диагноза чухме на
Коментари Харесай

Млад българин разплака мрежата с покъртителна молба за майка си

Здравейте, положителни хора! Това е мама. Страшната диагноза чухме на 17.12.2018г. Тогава целият ни свят се прекатурна. Тъкмо бяхме заживели в личен дом и като че ли в една секунда всичко се срина.

Мама желае само да ме види на моят бал, който ще се състои следващата година. Това обаче не се знае дали ще се случи, тъй като всяка секунда губим време и с всяка секунда мама по малко си отива. А аз си имам единствено нея. Затова ви апелирам от цялото си сърце да ни помогнете да запазим фамилията си цяло.



Сумата, която е нужна е € 32,820. До момента сме събрали € 1,281, с които можем да заплатим 1 химиотерапия. Всяка минута е скъпа за нас, с всеки минал ден възможностите на мама понижават.

Ако имате опция и в случай че желаете да участвате в нашето знамение, сметката, по която можете да дарите даже и малко е

G68BPBI79414077003001

Вярвам, че любовта на майката е доста мощна, имам вяра че всяка майка заслужава да живее, имам вяра че и вие имате майки, за които бихте се борили с всички сили. Моля споделете обявата, дарете даже и минимална сума и се молете за нашето знамение!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР