Здравей, Никол! Разкажи ни малко за изминалото лято – как

...
Здравей, Никол! Разкажи ни малко за изминалото лято – как
Коментари Харесай

Никол Станкулова за майчинството, красотата и времето в нея

Здравей, Никол! Разкажи ни малко за миналото лято – по какъв начин беше то за теб, имаше ли вълнуващи прекарвания или го изкара по-скоро умерено?

Здравейте.Това лято за мен беше най-различното и вълнуващото до в този момент. Когато животът ти е към този момент "Плюс един " лятото е пречупено през напълно друга призма.

Освен хубавите страсти обаче, всяка отмора към този момент изисква доста повече сила и внимани от моя страна. Майките на дребни деца ще ме схванат...

Затова съм доста признателна и на помощта на родителите ни,за шанса за малко загар и слънчеви лъчи въпреки всичко:-)

Как съчетаваш ролята си на майка и на работеща жена, какви са провокациите в този режим?

Изобщо не знам по какъв начин комбинирам, всичко се случва до момента в който бързам и търча, към този момент си пея бебешки песни даже в колата. Научих се да излизам от у дома единствено когато е извънредно неотложно и да съм доста по-организирана и рационална с времето си.

Винаги изглеждаш фантастично, само че въпреки всичко единствено ти си знаеш какво ти коства това. Разкрий ни малко от тайните си за поддържане на толкоз добра форма.

 Никол Станкулова Edna.bg

Честно казано нямам секрети - както ви споделих, не си разрешавам да се разхождам по процедури постоянно, тъй че залагам на това, което мога да направя за себе си у дома. Много държа кожата ми да е добре хидратирана във всеки миг, ноктите ми да са чисти и къси и сънят да е в положителни количества. Нещо, което съм добавила, е Пилатесът - постаравам се да вървя постоянно и си потеглям с добър тонус, добра физическа форма,без да се омаломощавам.

Полагаш ли специфични грижи за кожата на лицето?

Кожата на лицето е от най-важните зони за една жена, по тази причина постоянно залагам на висококачествена козметика. В момента кожата ми е по - суха и сензитивна след лятото и по тази причина употребявам Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Този артикул е нов, бих споделила дори новаторски и в действителност съм впечатлена.

В дъното на флакона се съдържа витамин С на прахуляк, а в главната му част - диспенсър с формула с хиалуронова киселина. Мекото поделение се натиска 3 пъти, с цел да се освободи витамин С. Разклащам 10 секунди и имам подготвен ободрителен деен серум за идващите 21 дни.

 eucerin Eucerin

Vitamin C е основен фактор за синтеза на колаген , с помощта на който кожата има стегнат тип. Vitamin C е и доста мощен антиоксидант , който работи като щит за кожата против отрицателното въздействие на оксидативния стрес и свободните радикали. Поради тази причина Vitamin C има извънредно значима роля за поддържане на кожата в оптимално положение. За страдание, обаче, тя не може да го създава сама и разчита на нас да ѝ го набавим.

Наистина съм впечатлена.

Иначе върша един път в седмицата дълбокопочистваща маска и един път подхранваща.

Детето ти към този момент гледа ли те, като си в ефир?:)

Детето не гледа телевизия, само че доста обича да слуша музика - дори дружно си танцуваме.

Разкрий ни каква есен ни чака? Надяваме се на още топло време!

 никол станкулова Edna.bg

Скоро сътрудниците ми ме питаха - “До по кое време ще вали”, аз се пошегувах и им отговорих “До идващият май”, само че в последна сметка с спирания - това ни чака - въпреки всичко е есен и не можем да имаме упования единствено за слънце и температури над 25 градуса, радвайте се на есенния уют и златните пейзажи на открито.

А какво е времето в теб?

Когато видя, че на открито е облачно и студено, просто се надявам дъждът да премине в сняг и да пускам скисезонът, който ни следва:-)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР