Здравей, декември! Добре си ни дошъл – чакаме те с

...
Здравей, декември! Добре си ни дошъл – чакаме те с
Коментари Харесай

На коледен шопинг - супер идеи за цялото семейство

Здравей, декември! Добре си ни пристигнал – чакаме те с неспокойствие цяла година. Да, малко си спорен и ни даваш толкоз мраз и в това време топлота, забързваш ни всекидневието, само че след това ни даряваш мигове на приятност и най-много – подаряваш ни скъпи и мечтани дарове.

Бяхте ли послушни тази година? Не е от огромно значение, защото подаръците този декември не са от Дядо Коледа, а са в . Не ви би трябвало шейна, нито да чакате последния миг, а просто да отскочите до вашата обичана дрогерия, тъй като този празничен сезон от Lilly са помислили за дарове за всички и, както се споделя, още нещо!

Новости, игри, понижения и куп изненади е събрала коледната работилничка за хубост, а вие ще откриете всичко за всеки – елементарно, бързо и безпроблемно. И дано коледното въодушевление ни обхване след 3,2,1…старт!

Грабваме обичаната си топла напитка и до момента в който отпиваме постепенно, отваряме коледния календар на Lilly Drogerie, изпълнен със звездни предложения в брокатено-зелени и златни вълшебни цветове!

Подаръци за нея

С трепетно очакване и пеперуди в стомаха разгледахме всички специфични предложения за Коледа (все отново това е празник като никой различен и по тази причина офертите са като в никакъв случай досега).Набелязахме си няколко чудесни дарове за НЕЯ, с които обезпечено ще я спечелите.

Коя дама не обича заран да пие ароматно и вкусно кафенце? Ако тя от дълго време бленува за нова кафе машина, в този момент е най-подходящият миг, тъй като в на Lilly Drogerie ви чака не просто машина, а цялостен комплект със супер дарове - с кафемашина Krups, термо чаша и 2 броя пакет капсули за кафе.

 Lilly Drogerie

От обичаните ни VELNEA пък са пуснали лимитирани коледни козметични артикули в празнични цветове – течен сапун и. Може да извършите превъзходен комплект от двата продукта, като има избор от аромати – ябълка с подправки или карамел.

 Lilly Drogerie

Подаръци за него

Дори да ви се коства, че от време на време е мъчно да отгатнете какво желаят мъжете, ние имаме хитринка – заложете на нещо практично, което ще влезе в приложимост и той от дълго време желае. Например безжичните слушалки с бистър тон и 24-часово аудио възпроизвеждане – съвършени за разходка, тренировки и онлайн срещи.

 Lilly Drogerie

Много обичаме, когато обичани наши марки пуснат лимитирани коледни комплекти, които вървят с дарове. Вдъхновяващият е привлекателен мирис с цитрусови и плодови нотки и е завладял не едно мъжко сърце. Сега може да вземете тоалетната вода в комплект с део спрей и подарък – раница.

 Lilly Drogerie

Подаръци за децата

Не сме не запомнили и малчуганите – в Lilly Drogerie ще откриете всичко – и за най-послушните, и за най-взискателните деца, освен това за всяка възраст. Влюбени сме в колекционерската кукла, която върви в комплект с фешън аксесоари и аксесоари за коса, които сменят цвета си при хранене и къпане.

 Lilly Drogerie

За момченцата избрахме превъзходен сет с един от най-любимите герои на всички времена – Spiderman. Нека той се забавлява, до момента в който се къпе с шампоана за коса и тяло, мие ръцете си с течния сапун и най-много – играе с пистолета-подарък, включен в.

 Lilly Drogerie

Подаръци за вас!

Нямаше по какъв начин, които към този момент може да откриете в Lilly Drogerie, да не попаднат в полезрението ни! Лесно може да извършите подарък на себе си и да участвате в за продобиване на превъзходна премия, за която всички си мечтаем – чанта от Furla.

 Lilly Drogerie

С мисъл за нас

И последно, само че не и по значимост, дано бъдем положителни хора и да спомагаме за опазването на околната среда – Lilly Drogerie ни насърчават с годишната си самодейност - 1 върнат азбучник за преработване ни дава 15% отстъпка при идната сметка от 15 януари до 15 февруари. 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР