Здравето ви започна да се подобрява през 2016 г., когато

...
Здравето ви започна да се подобрява през 2016 г., когато
Коментари Харесай

Близнаци, здравен хороскоп за 2018 г.: Балансирайте сексуалния си живот

Здравето ви стартира да се усъвършенства през 2016 година, когато Сатурн напусна вашия знак. Все още обаче има две тежки планети в под напрежение аспект - Уран и Плутон, и би трябвало да наблюдавате силата си. Малко разсъдък ще ви води надалеч.

Почивайте си, когато почувствате отмалялост. Съсредоточете се върху основните неща и пропускайте маловажните. Избягвайте несъразмерното мислене или говорене, което е огромно предизвикателство за Близнаците. Използвайте мозъка си, само че без да злоупотребявате с него.

Плутон - вашата планета на здравето, се намира в Стрелец от доста години и ще остане там още няколко. Това подсказва доста неща, първото от които е, че би трябвало доста да се грижите за половите си органи и да ги укрепвате.

Сексуалният ви живот би трябвало да бъде уравновесен – нито прекалено деен, нито прекомерно занемарен.

Черният ви дроб и бедрата се нуждаят от повече внимание. Редовно си масажирайте горната част на краката.

Тъй като планетата на здравето ви се намира в 7-ия ви дом, има мощна връзка сред любовта и здравето. Едното сякаш върви с другото. Планетата на любовта ви се реалокира в 6-ия дом на здравето на 26 октомври, което още повече ускорява тази връзка.

Ако зародят здравословни проблеми, има възможност те да се дължат на несполуки в любовта. Изчистете прочувствените проблеми, преди да се втурнете на доктор. Здравето може да се оправи само̀, щом разрешите повода, и даже да има потребност от здравна консултация, лекуването ще върви доста по-бързо и елементарно.

Плутон ръководи детоксикацията. Така че вие повече от другите се възползвате от сходни режими. След 16 юли шефът на 8-ия ви дом ще подписа добър аспект с Плутон и това ще укрепи още повече тази наклонност.

Доброто здраве за вас не значи да “добавяте ” някакъв материал към тялото, а по-скоро да го изчиствате от това, което не му е нужно. Ако възникне здравословен проблем, първо опитвайте диета за детокс, с цел да го решите.

Плутон в 7-и дом може да значи, че на вашия съпруг/а или любовник/ца му следва интервенция, най-вероятно с козметичен темперамент. Това може и към този момент да е станало, защото е дълготрайна наклонност.

Навлизането на Юпитер в 6-ия ви дом на 26 октомври е доста благотворно за здравето ви. Вие и сътрудникът ви ще му обръщате повече внимание. Също по този начин, в случай че имате някакъв някогашен проблем със здравето, ще чуете положителни вести по въпроса.

Разбирането ви за здравето и заболяванията на метафизично и философско ниво се усилва и с това се усъвършенства самото здраве. Мнозина от вас ще се запишат в курсове за някакъв тип лечителство. Юпитер е планетата на религията и метафизиката. Влизането ѝ във вашия дом на здравето сочи, че ще се възползвате от лечения като молебствия и медитации, а и ще ги проучвате.

Най-активният интервал на здравето ви, когато ще са най-силни лечителските ви качества, ще е от 11 септември до 8 октомври и от 23 октомври до 21 декември. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР