Здравето е най-важното нещо и затова трябва да се грижим

...
Здравето е най-важното нещо и затова трябва да се грижим
Коментари Харесай

2 съставки и нулев риск от инфаркт – запомнете тази рецепта

Здравето е най-важното нещо и по тази причина би трябвало да се грижим за него, в случай че желаеме да се усещаме щастливи.
Много постоянно забравяме да обръщаме внимание на здравето си. Причина за това нормално са купищата задължения, които имаме да отмятаме в всекидневието си.
Ако не желаете да бъдете застигнати от инсулт или инфаркт, запомнете тази рецепта. Тя ще ви помогне да предпазите сърцето си и да пречистите кръвта си.
Направете я още в този момент!
Тези две съставки, включени в нея, са естествен подарък, който съумява да пречисти кръвта. С тях ще изхвърлите токсините.
Напитката за 25 дни
Тази напитка се подготвя извънредно елементарно и се употребява в продължение на 25 дни и нито ден допълнително. Приемайте я всяка заран. Най-важно от всичко е да не сте приемали нищо друго преди този момент. Винаги пийте по чаша от еликсира на гладен корем.
Продукти за естествения балсам:
• 1 кг лимони
 Ето какви са изгодите от лимоновата вода Ето какви са изгодите от лимоновата вода
Напоследък лекари и диетолози все по-често предлагат да се пие вода с лимонен сок на гладно. Ето по какъв начин влияе тази налична и сравн...
• 300 гр остарял лук
Начин на подготвяне:
Най-напред обелете лука, а лимоните измийте добре, тъй като те ще бъдат с кората. Нарежете ги на ситни кубчета. Сложете литър и половина вода да заври и по-късно залейте лимоните и лука с врящата вода.

Сложете похлупак от горната страна, тъй че добре да се задушат и да се извлекат най-полезните им съставки. След това прецедете и пийте само водата.
 Ето коя храна понижава риска от инфаркт Ето коя храна понижава риска от инфаркт
Ядките може да подобрят здравето на сърцето и да понижи риска от преждевременна гибел от сърдечни болести, заяви MedicalXpress, по...
Това е напитката, която ще укрепи имунитета ви. Доказано е, че съумява да защищити от редица ракообразни болести. Помага също за подмладяване на организма. Ако имате проблеми с венците или пък страдате от камъни в жлъчката, то отварата ще ви е в действителност потребна.
През тези 25 дни, до момента в който консумирате напитката, е доста значимо да се ограничавате от мазни храни и такива, които са нездравословни за организма. Това напълно не значи, че би трябвало да минавате на строга диета, само че е целесъобразно да подбирате деликатно храните в менюто си.

Пийте я 25 дни и сами ще се убедите по какъв начин по-късно цялото ви тяло ще ви благодари. Ще преливате от сила, ще се чувствате доста по-тонизирани. Ще забравите за дискомфорта, възприятието за отмалялост, главоболие, световъртеж.
Опитайте и доста скоро ще ни благодарите. 25 дни ви разделят от положителното здраве!

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР