Здравето е най-желаният дар за всеки и въпреки, че не

...
Здравето е най-желаният дар за всеки и въпреки, че не
Коментари Харесай

Кой е най-ценният подарък? В еуфорията на празниците направете сензационен и неповториим дар за здраве! Подарете здраве!

Здравето е най-желаният подарък за всеки и макар, че не можем физически да подарим здраве, можем да изберем подарък за околните си, който да стабилизира физическото здраве и по едно и също време с това да сътвори отличен енергиен баланс.

 Едно от най-простите и в същото време мощно средство, което подтиква тялото да се лекува е полярицазионен диск . След огромния триумф в някои страни на Европа и Северна Америка ПОЛАРИС в този момент е наличен и на българския пазар.

Всички резултати от научни проучвания и рекомендации за потреблението се отнасят за – диска със девет пръстена, направен по технология и писания на Никола Тесла и Джордж Лаковски и не могат да бъдат употребявани за различен артикул. Поляризационния диск невиждано влия на живота в разнообразни направления.

Каква е изгодата? ЕНЕРГИЯТА, КОЯТО ЛЕКУВА И ПОДМЛАДЯВА

– Успокоява и облекчава болката

– Регенерира развалените органи

– Подобрява кръвообращението и храненето на клетките

– Подобрява здравето на всички равнища

– Положителен резултат върху животни и растения

– Подобряване на качеството на водата и храната

– Неутрализира нездравословните радиационни въздействия и негативната сила в околната среда

– Насърчава за живот и благоденствие по натурален път

Научните разработки и персоналния опит на многочислените ползватели на ПОЛАРИС са налични на уеб страницата www., а споделените истории обогатяват нашата огромна съкровищница от познания за резултатите и опциите при използването на този мощен апарат.

Георги Попов, България: - Аз изобщо не съм от лесните консуматори. Принадлежа към тези, опарили при пазаруването на артикули. И това е първият път, когато си върша труда да оценя една покупка. Дискът на ПОЛАРИС първо го изпробвах с помощта на майка ми. Не че имах подозрение в гения и проучванията на Тесла, само че някои неща сякаш идват допълнително. Практицизмът ми ме подтикна към разбор на диска, в желанието си да убедя близките, че това е следващата машинация. Признавам, че първичният ми блян бе преместен...

С диска усетих неща, които водеха до следствия, назад противоположни на първичната ми доктрина за небивалица. И тъй като съм твърдоглав, взех решение, че всичко е въпрос на самовнушение. Но даже и по този начин след продължителното му потребление върху дадени елементи на тялото, избрани притеснителни признаци или болки изчезваха - без рецидив, а при физически пострадвания контузиите отшумяваха необичайно бързо, това пристигна да ми подскаже, че в този дребен и необичайно успокоителен зелен диск има освен това, за което бихме позволили от пръв взор. Най-малкото докара до очевидни позитивни здравословни промени в мен. Дали ще е поради психическото чувство за успокоение или пък поради облекчението, което получавам при неприятни физически неволи, или че уискито и водата са по-сладки, когато стоят известно време върху , а растенията се развиват по-добре до него...... При всички случаи искам на всички вас светли празници, житейска мъдрост и физическо здраве.

Марийка Иванова – Пазарджик: - Здравейте, Поларис, Бих желала да изразя благодарността си за основаването на този прелестен диск. Аз съм от Пазарджик купих един диск след това още един – ами доста съм удовлетворена. Сега ще взема и за приятелките ми – това е същински и скъп подарък! Използвам го от няколко месеца, като го ползвам постоянно на всичките чакри, както е разказано в упътването. Много съм удовлетворена. Причината е, че имам инфектиран шип, който желая да отстрани, към този момент понижи неразположението за начало. Относно високото ми кръвно - зареждам си водата с диска, и откакто пих към два месеца от нея, кръвното ми се възстановява и внезапните промени не са на разположение към този момент. Спрях медикаментите за кръвно. Споделих и на персоналната си лекарка и тя се зачуди, тъй като по-рано имах кръвно 170, 180, непрекъснато пиех медикаменти и нищо не ми помагаше. Тя се възхити и попита какво направих.

Споделих за чудния ПОЛАРИС диск и приложението му в живота ми. Тя ме поддържа за инициативността ми по отношение на диска и отличния резултат. Сега кръвното ми е 115, 120 най-високо. Много съм удовлетворена, но доста, какво да ви кажа. Казах публично „ Довиждане “ на високото кръвно. Искрено благодаря за отношението на екипа ви и вниманието, което отделяте, с цел да доставите диск до нас.

Йелка Русмир, Босна и Херцеговина: - Мъжът ми имаше инфектиране на бъбреците, повече от месец се борихме с температура 37,3. Високо кръвно налягане, отичане на ставите и 4 плюса в урината. Преди месец поръчах и от този момент мъжът ми го употребява постоянно. Кръвното му налягане в този момент е идеално, ставите му към този момент не се подуват. Три седмици кихаше, кашляше и храчеше секрет, от носа му течеше поток и бяхме ужасно обезпокоени. А по-късно последва усъвършенстване: кашлицата спря, носът му към този момент не тече, само че продължава да има плюсове в урината, в този момент са 3, и бъбреците му пропущат протеините. Този път желая да благодаря за и се надявам, че скоро ще мога да ви се обадя с още по-добри резултати.
МНОГО БЛАГОДАРЯ, с почитание, Йелка

Освен упоменатото е потвърдил отличното си влияние при: всички типове болки, гинекологични и урологични проблеми, заболявания на гърба и ставите, цялост, понижено либидо и потентност, стерилитет, хемороиди, запек и проблеми с червата, белодробни и сърдечни проблеми, проблеми с щитовидната жлеза и синусите, главоболие, бодърствуване и неприятно въодушевление... На процедура няма здравен аспект, на който да не се отразява позитивно.

 Бъдете поредни. Всеки живот минава през разнообразни степени на сложни промени, както и на покой. Научете се да вървите в крайник с смяната, вместо да се пробвате да спрете нейния ход.

Направете най-ценния подарък на своето семейство и близки. Подарете здраве!

И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ - ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

ДИСК ИМА НЕОГРАНИЧЕН СРОК НА ГОДНОСТ И НЯМА НУЖДА ОТ НИКАКВА ПОДДРЪЖКА
За контакти и поръчки тел. + 359 886 777 126.


Полезна информация, споделен опит от изгодите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от консуматори от целия свят можете да прочете на уеб страницата на компания „ ПОЛАРИС БГ “ ООД

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР