Здрава жена внезапно почина дни след като хвана супербактерия, която

...
Здрава жена внезапно почина дни след като хвана супербактерия, която
Коментари Харесай

„Здрава“ жена, 29, почина дни след като хвана супербактерия, която „прояде дупки в белите й дробове“

Здрава жена ненадейно умря дни откакто хвана супербактерия, която нападна органите й и аргументи дупки в белите й дробове.

Ашли Тимбъри, на 29, изглеждаше изцяло добре като се изключи няколко цирея, до момента в който припадна. Тя беше откарана по неотложност в болница Shoalhaven District Memorial, Сидни, и лекарите откриха бактерии в белите й дробове.

Тя беше преместена в болница " Св. Георги ", където й беше диагностициран метицилин-резистентен Staphylococcus aureus - прочут също като супербактерия MRSA. Това провокира пневмония и тя умря 10 дни по-късно. Нейната братовчедка Шантел Лок сподели пред Yahoo News Australia: „ Оказа се, че е имала супербактерия, която нападна всичките й органи, а по-късно получи пневмония и това в последна сметка я умъртви.

„ Тя в действителност умря, когато получи в болничното заведение, тъй че незабавно я реанимираха и инкубираха. Тя също имаше сепсис в цялото си тяло. Лекарите ни демонстрираха компютърна томография, показваща естествен бял дроб. След това ни показ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР