"Здрав съм! Нямам инфаркт, партенка е!" Това заяви пред Епицентър.БГ

...
"Здрав съм! Нямам инфаркт, партенка е!" Това заяви пред Епицентър.БГ
Коментари Харесай

Ахмед Доган : Здрав съм! Нямам инфаркт, партенка е!

"Здрав съм! Нямам инфаркт, партенка е! " Това съобщи пред Епицентър.БГ почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, разяснявайки изявления за здравословното му положение.

"Имах летен грип, дори съм не запомнил, прегледах се профилактично, само че чак пък инфаркт! Моля ви се (смее се). Толкова хора ми се обадиха след тази погрешна обява. На всички споделям - здрав съм! Но на вас, публицистите, споделям - изследвайте това събитие - клюката в политиката! Жълтите вести, интригата, клюката, към този момент са феномени, които движат живота ни. Това ни владее, няма по какъв начин да го изправим в този момент, за жалост! Явно би трябвало да се смени цяло потомство, с цел да разберем, че истината е най-важната в живота! За всичко би трябвало да имаме държавническо възприятие. Клюката е пагубна ", заключи почетният ръководител на Движение за права и свободи.

Доган показа, че се чуди и смее на това, което чете в изявленията за себе си. Той недоумява по какъв начин може в медиите да се написа нещо за човек и неговото здравословно положение, без даже да бъде запитан този човек. Ей по този начин, най-малко от учтивост...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР