Здрав и функционален модел, устойчив на вода, прах и удари,

...
Здрав и функционален модел, устойчив на вода, прах и удари,
Коментари Харесай

Elephone Soldier – първият IP68 смартфон с 2К дисплей

Здрав и функционален модел, резистентен на вода, прахуляк и удари, с 10-ядрен процесор, огромен 5,5-инчов екран с висока резолюция и някои специфични екстри

Elephone Soldier е резистентен на вода, удари и прахуляк, остава дееспособен на дълбочина 1 метър

Яките смарт телефони, издръжливи на удари, вода, прахуляк и други въздействия, са все по-търсени, заради очевидните им преимущества за спортните по дух натури. Доскоро тези устройства, наричани „ rugged phones “, нормално отстъпваха по механически характерности на стандартите смарт телефони, само че в последно време се появят модели с респектиращи благоприятни условия.

Първият заякчен смарт телефон с 2К резолюция на екрана е моделът E lephone Soldier , който може да се купи на специфична цена от $179,99 в границите на извънредна промоционална акция в  efoxshop . Това е устройство, сертифицирано по стандарта IP68 за водоустойчивост, както и против прахуляк и удари. Производителят твърди, че моделът остава дееспособен под вода на дълбочина 1 метър.

Elephone Soldier има огромен 5,5-инчов екран с висока резолюция – 2К, или 2560х1440 пиксела

Впечатляващ и необикновен за „ rugged “ телефон e екранът – той е 5,5-инчов с резолюция 2K, или 2560х1440 пиксела, затрупан със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3. Обикновено устройствата от този вид имат доста по-ниска резолюция, само че обсъжданията модел дава първокласно образно преживяване, с което не могат да се похвалят доста от смарт телефоните в общоприетоо осъществяване.

Elephone Soldier идва и с много мощен процесор – 10-ядрен Helio X25 MTK6797T на тактова периодичност 2,5GHz. В композиция с 4GB RAM и 64GB ROM, чипът ще обезпечи безпрепятствено и безпроблемно осъществяване на всевъзможни Android приложения, занимания с игри, музика и видео, сърфиране в интернет. Предвидена е и опция за уголемение на паметта с mircoSD карти с потенциал до 512GB.

Elephone Soldier работи с настояща операционна система Android 8.0

Смартфонът сграбчва вниманието и с качествена съществена камера, която употребява датчик Sony с резолюция 21MP. Предната камера за селфи също е на доста високо равнище – Samsung 16MP, т.е. заздравеният IP68 модел предлага и водещи характерности във връзка с останалите съставни елементи.

Особеност на модела е разположеният в профил (вместо откъм гърба или отпред) скенер на пръстов отпечатък, като сходно решение се приема като по-удобно от някои консуматори. Батерията на Elephone Soldier също е впечатляваща със своя потенциал от5000 мАч и поддръжка на технология за бързо зареждане 5V/2A.

Под главната камера е ситуиран специфичен SOS бутон за повикване на помощ

Още две особености отличават този модел от останалите оферти на пазара, най-много в аспекта на сигурността. На първо място това е бутонът SOS, ситуиран на гърба, под задната камера, за повикване на помощ при потребност.

Второ, Soldier разполага с физически компас на задната страна, което значи, че даже и батерията да е изхабена и самият смарт телефон неработещ, ще имате разполагаем инструмент за насочване в сложна обстановка.

Elephone Soldier разполага с физически компас за ориентировка, даже когато смарт телефонът не работи

Ще можете да ползвате този смарт телефон във всички публикувани мобилни мрежи, включително 2G, 3G и 4G. Устройството разполага с два слота – за сим карти или композиция от сим карта и microSD памет. Моделът идва с настояща версия 8.0 на операционната система Android с достъп до Гугъл услугите. Несъмнено, това е не просто един заякчен смарт телефон, само че и едно съвременно и високо-функционално във всяко отношение устройство.

Elephone Soldier е наличен за поръчки на цена от $179,99 в интервала от 14 до 25 септември в промоционалната акция на efoxshop. Обявената цена на модела преди и след този интервал, моделът се продава за $204,99. В комплекта на смарт телефона влизат още автентично зарядно, USB кабел, игла за механизма на сим картите и управление за консуматор.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР