Заявленията на косовски политици, имащи намерение да стигнат до Ниш“,

...
Заявленията на косовски политици, имащи намерение да стигнат до Ниш“,
Коментари Харесай

Вучич: В Сърбия чухме заплахите от Косово


Заявленията на косовски политици, имащи желание „ да стигнат до Ниш “, са чути и признати за сведение в Белград. Това сподели сръбският президент Александър Вучич в послание към народа.

„ Къде е този, който е същинският собственик на Косово? Това не е [лидерът на Косово] Хашим Тачи, не е [премиерът Рамуш] Харадинай, това е [председателят на парламента] Кадри Весели. Всички, които са добре осведомени със обстановката в Косово, доста добре знаят, и той [Кадри Весели] споделя, че албанците няма да се спрат до Ниш. Разбрахме тези закани, добре ги чухме, по този начин, както и мълчанието на тези, които бяха длъжни неотложно да реагират на тези закани “, сподели сръбският президент, наблягайки, че „ Весели до Ниш няма да стигне “.

По думите на Вучич Ниш ще си остане прелестен град и той кани всички албанци да го посетят като туристи. „ А за това да пристигате с войска, по-добре забравете “, даде съвет Вучич.

По-рано ръководителят на Народното събрание на Косово Кадри Весели на траурна гала в град Рачак съобщи, че „ Сърбия не би трябвало и да помисля за връщане, или албанците няма да се спрат до Ниш “. „ Всяка заплаха ще срещне подобаващ отпор от всички албанци, където и да живеят “, съобщи Весели. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР