Заявления за участие в предсрочните избори ще бъдат приемани до

...
Заявления за участие в предсрочните избори ще бъдат приемани до
Коментари Харесай

27 формации са подали документи за изборите, Татяна Дончева този път е пас

Заявления за присъединяване в предварителните избори ще бъдат одобрявани до 17.00 часа през днешния ден. До момента заявление подадоха общо 27 политически обединения, 13 от които към този момент са регистрирани.  

Междувременно стана известно, че партия " Движение 21 " на Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в няма да взе участие в изборите. 

" Движение 21 " ще се готви за присъединяване в локалните избори и в изборите за 49-ото Народно заседание, показват още от партията.

Формацията беше показана в два поредни Народното събрание като част от обединенията " Изправи се! Мутри вън " и " Изправи се! Ние идваме! ".

Преди дни и партия " Републиканци за България ", ръководена от Цветан Цветанов, също разгласи, че няма да взе участие на тези избори.

А от изявление през днешния ден на някогашния състезателен министър Радостин Василев пред БТВ стана ясно, че отцепниците от Има Такъв Народ водят диалози с " Продължаваме промяната " за места в листите им.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР