Заявките за кабинет звучат добре с едно изключение – заложен

...
Заявките за кабинет звучат добре с едно изключение – заложен
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Зеленият сертификат е вреден, антиконституционен и незаконен

Заявките за кабинет звучат добре с едно изключение – заложен е планов недостиг. Това значи, че ние би трябвало да теглим 2 милиарда дълг всяка година. Имаме задоволително огромен запас, само че той би трябвало да бъде преразпределен без да се тегли заем. Могат да се усъвършенстват средства от администрацията. Тази тематика е сензитивна единствено за хората, които идват на власт, с цел да назначат свои и да махнат непознатите. Това съобщи водачът на партия " Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на утринния блок на Би Ти Ви.

По думите му минималната работна заплата би трябвало да се подвига регулярно: „ Това, което се предлага в този момент в действителност е положително. Въпросът е кой ще заплати сметката. Ние можем да си позволим минималната заплата да е 700 лева Трябва обаче да мислим и за междинното равнище на живот “

Според него сега има притеснителни диалози за изтегляне на дълг и увеличение на недостига. Той беше безапелационен, че с повдигането на минималната работна заплата няма да се стигне до съкращения и освобождение на хора.

„ Цените се подвигат, няма наклонност да падат, а страната се държи все едно това не е от нейните пълномощия “, сподели Костадинов.

Той напомни, че още юни страната ни е получила отчет за преразглеждане на договорите с американските ТЕЦ-ове: „ Нашите ръководещи постоянно козируват на директивите от Брюксел. Сега обаче се направиха на прелестно разсеяни. С преразглеждането на тези контракти имаме опция да понижим цената на тока “.

„ В момента се дават пълномощия единствено на Министерски съвет за анулация на зелените документи. Ще предложим комисия, която да прегледа дейностите на предходните държавни управления. Ще сложим въпрос и за закупуване на тестванията за учениците. Искаме да разберем кой взема решение да се харчат национални пари за нелепости “, съобщи водачът на Възраждане.

„ Зеленият документ е нездравословен, антиконституционен, противозаконен и би трябвало да бъде изменен. Ние пазиме болшинството – болшинството хора не желаят зелен документ “, тези тематики той очерта като разграничителни линии сред „ Възраждане “ и договарящите партии за сформиране на държавно управление.

„ Не може децата ни да са домашни арестанти. Ние ще се борим със наложителната имунизация “, безапелационен беше Костадинов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР