Заявките са за сваляне на данъци, махане на данъци, увеличаване

...
Заявките са за сваляне на данъци, махане на данъци, увеличаване
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Не може да се очаква от служебния кабинет в такава нестабилност да внася бюджет

Заявките са за събаряне на налози, махане на налози, увеличение на разноски и това плаши служебното държавно управление да внесе един бюджет, не просто удължение - по този начин служебният министър на стопанската система Никола Стоянов отговори на въпроса за какво се внася удължение на настоящия бюджет.

В студиото на " Денят стартира " той посочи, че в парламентарната зала няма болшинство, което да поддържа избрани политики, " а се стартира едно наддаване сред партиите кой ще даде повече на бизнеса и на хората, което в последна сметка виждаме какво се случи и м.г. - стартира да се отразява пагубно на бюджета във времето ".

" Бюджетът съставлява една тригодишна прогноза напред, обвързвана с политики и ние нямаме подобен небосвод и не може да се чака от служебния кабинет в такава изострена политическа конюнктура и неустойчивост да внася бюджет. Служебно държавно управление да взима отношение по политики, които ще имат значение през идващите 1-2-3 години, в действителност е мъчно ", добави Никола Стоянов.

По думите му служебното държавно управление съумя за доста малко време да приготви всички нужни промени в закони и да ги внесе в Народното събрание.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР