Заявки за участие в конкурса се приемат до 24.00 ч.

...
Заявки за участие в конкурса се приемат до 24.00 ч.
Коментари Харесай

10 дни до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2023


Заявки за присъединяване в състезанието се одобряват до 24.00 ч. на 15 декември 2023 година
(снимка: БАИТ)

Остават единствено 10 дни до приключване на крайния период за регистрация в състезанието „ Наградите на БАИТ ” за 2023 година, припомниха уредниците от асоциацията на ИТ бизнеса.

Близо 20 са в обособените категории на състезанието все още. Засилен интерес има към категориите „ Журналистически принос “ и „ Успешен български ИКТ продукт/услуга “, които са с по 5 участници.  Конкурсът към момента чака кандидатури за „ Младежка премия “.

Заявки за присъединяване се одобряват до 24.00 ч. на 15 декември 2023 година е безвъзмездна. В състезанието могат да вземат участие:
Образователна премия – компании, които интензивно си сътрудничат със междинни учебни заведения по планове като дават свои чиновници като асистент учители в учебни заведения и/или основали своя методика, образователна стратегия, курс за учители за практическо образование в фирмите висши учебни заведения, създали новаторски интегрирани програми; Младежка премия – възпитаници и студенти; Журналистически принос – журналисти; Публична администрация – обществени администрации (държавни или общински); Start up компании; Успешен български ИКТ продукт/услуга – компании-разработчици, регистрирани в България; Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система – компании/юридически лица от всички браншове на стопанската система, регистрирани в България, сполучливо внедрили ИКТ решение, което е ново за българския пазар.
Новости в 13-ото издание има в категориите Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ план в интерес на българската стопанска система, където претендентите могат да показват информация за осъществени ESG планове, което ще донесе спомагателни точки.

Номинираните в това издание на състезанието ще получат опция да се показват с малко видео по време на церемонията. Видеопредставянето следва да е с дълготрайност до 30 секунди и да показва плана на номинирания. Изискванията за видеоклип са налични на. Подробните условия за присъединяване са оповестени.

Традиционно, Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Наградите 

Победителите в състезанието ще получат пакет за образование в цялостна стратегия за Agile Project Management, която включва 10 семинара с фокус върху друга тематика от сферата на ръководство на планове с гъвкави методологии, обезпечен от bTalks. За спечелилите са планувани и годишни абонаменти за правноинформационни системи „ Сиела Норми “ и ваучери, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „ Сиела “.

Отличените в състезанието ще получат и сборника „ Дигитални истории “ с подпис от създателя Георги Караманев. В него миналогодишният победител в Журналистическата категория на Наградите на БАИТ, търси отговорите на 8 огромни въпроса, пред които ни изправят технологиите през днешния ден.

Церемонията 

Тази година състезанието е със специфичното присъединяване на Христо Борисов, основен изпълнителен шеф и съосновател на Payhawk, първата българска компания-еднорог, оценена на 1 милиарда $, и на българския академик и публицист Георги Бърдаров.

Връчването на премиите ще се състои през м. февруари 2024 година Христо Борисов и Георги Бърдаров ще дадат визионерско начало на церемонията с разговор сред софтуерната и филантропичната сфери. На сцената ще чуем гледните точки на ИТ бизнесмена и хуманитариста.

За аудиторията следва диалог за това по какъв начин технологиите трансформират бизнеса и методът ни на живот, ролята на изкуствения разсъдък и какво бъдеще ни чака. Двамата ще връчат и Наградата за специфичен принос на отличения в 13-ото издание на състезанието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР